2777
2789
عنوان

شوهرم میگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 67 پست
بهش بگو مرد گنده خودت جمع کن!  مگه بچه ۵ ساله ای که اینجوری می گی فقط مامانم می خوام!!!

کلا رفتارش تو جمع خیییییییییییلی مردونه و تو خونه خیییییییییییلی کودکانه‌س

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴ سال زمان خیلی زیادی هست و نمیخواد روال زندگیش عوض بشه منم باشم بعد از ۱۴ سال دیگه بچه نمیخواستم

وواقعا؟ من حقی ندارم؟ اصلا خانواده هامون حق ندارن نوه دار بشن؟ دلم گرفته نمیتونم زمان رو به عقب ببرم پس چه خاکی تو سرم بریزم ؟

کلا رفتارش تو جمع خیییییییییییلی مردونه و تو خونه خیییییییییییلی کودکانه‌س

شما رو به چشم مادر خودش می بینه! 

شما تو خونه رفتارتون باهاش چطوریه؟  حتما مادرانه رفتار کردین اینم همچین حسی تو وجودش تقویت شده! 

یا ارحم الراحمین
الان مطمعن هر دوتاتون سالم هستید؟واسه فرزند اوری

منن چکاپ کامل دادم همه چی خدارو شکر خوبه، همسرم هم چکاپ داده مشکلی نداره

والا هر چی بیشتر ترس از دست دادنت رو داشته باشه بهتره.ولی برین مشاور.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
شما رو به چشم مادر خودش می بینه!  شما تو خونه رفتارتون باهاش چطوریه؟  حتما مادرانه رفتار ...

منن با تمام وجود و عاشقانه همیشه و هر لحظه کنارش بودم ، می‌دونم رفتار خودم هم اشتباه بوده الان چند وقته با نظر مشاور دارم رفتارم رو اصلاح میکنم ولی انقققققققققققدددددددرررررر واکنش همسرم بد و ناراحته که پشیمون شدم، میگم ای کاش به فکر تغییر نبودم، ای کاش دل صاحب مرده‌م بچه نمی‌خواست

به مادرش بگو باهاش حرف بزنه

مادرشون جدا شده، یکی از علتهای ترسش همینه. بعدم مادرشون صفر و صدِ، به چیز ازش بخوای آدم رو پشیمون میکنه