2777
2789
عنوان

رفتار این اقا طبیعی بود؟😐

192 بازدید | 9 پست

پسرعموی شوهرخالم که از اقوام خیلی دورمون هم هست یه پسر تقریبا جوون و مجرده امروز صبح واسه یکاری زنگ میزنه به خالم یه سوالی داشته بعد خداحافظی میکنن و قطع میکنن

دوباره چند دقیقه بعدش مجددا زنگ میزنه به خالم میگه زهرا کنکورش رو چیکار کرد؟(زهرا دخترخالمه)

بعد بلافاصله میپرسه نرگس چی اون چیکار کرد چی قبول شد؟😐😐😐نرگس منم

واقعا برام عجیب بود پسرعموی شوهر خالم چرا باید بپرسه و از کجا اسم یا سن منو میدونه😐چون من تا همین هفته پیش نمیفهمیدم خودش اصلا وجود داره😐

نسبتیم که باهم داریم خیلیی دوره فقط شوهرخواهرش با داداش من دوسته

من و دختر خالم و خالم پشمامون ریخت چرا این زنگ زده سراغ ما رو گرفته چجوری روش شده خدایی😐حالا دخترخالم پسرعموی باباش بود ولی من اخه چیکارش بودم مگه😐😂

طبیعی بود ایا؟😐

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا یه بزرگتر بهش میگفته از اینا یاد بگیر الان کنکور قبول میشن تو می مونی    

بابا 30 سالشه تقریبا پسره😐😂

برای نتایج کنکور همه کنجکاو میشن طبیعیه

اصلا فکر نمیکردم پسرعموی شوهرخالم یروز کنجکاو نتیجه کنکورم شه😂😂خدایی کنکور ادمو معروف میکنه😂

ارع حتی کسایی که ندیدن طرفو مثلا فامیل دور هست ولی بازم میپرسن

پس چرا پدر و مادر من اینطوری نیستن😐😂

از عجایب خلقتن این فامیلا😂

حالا من نمیفهمیدم خودش اصن کیه اسمش امروز فهمیدم😂