2777
2789

من این ماه دومین بار که میخوام اقدام کنم و از قبل هم دکتر رفتم و در حال مصرف مکمل هستم 

چند ماه پیش اقدام نمیکردم چون برنامه سفر داشتم فکر میکردم با بار اول میگیره تو این برنامه ها اومدم دیدم خیلیا تو اقدامن ولی باردار نشدن 

میخوام راهنمایی کنید برای بقیه هم مناسب باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس رنگی رحم بگیر ماه بعدش بارداری و اینکه از روز اول پریودی تا روز اقدام دمنوش اسطوخودوس بخور

چرا عکس رنگی رحم مگه چی نشون میده 

اگه بابت تخمک گذاری میگه بهتر نیست سونو واژینال برم ؟

نه هیچ مشکلی نیست  نازایی بی دلیل گرفتیم  همه چی مون تایید شده ی چندتا پزشک معتبر هست&nb ...

انشالله که به زودی باردار بشی عزیزم 

استرس بده فکرتو مشغول کن اگر خونه داری ورزش کن یا کارایی که دوس داری انجام بده

چرا عکس رنگی رحم مگه چی نشون میده  اگه بابت تخمک گذاری میگه بهتر نیست سونو واژینال برم ؟

اگه تا ۶ماه باردار نشدی برو عکس رنگی خود عکس رنگی کاربردش برا تشخیص باز بودن لوله های رحمیه ولی خیلیییی تو زود باردار شدن تاثیر داره ی تحقیق بکن راجبش. البته طبیعیه ک ماه اول باردار نشدی 

اگه تا ۶ماه باردار نشدی برو عکس رنگی خود عکس رنگی کاربردش برا تشخیص باز بودن لوله های رحمیه ولی خیلی ...

درسته ممنون از راهنماییت 

من فکر کنم روز تخمگذاریم روز ۱۶ بوده من تا روز ۱۵ اقدام کردم فقط و‌بعدش اصلا تا ‌پریوپ بعدی اقدام نکردیم

شما بارداری؟ بعد چند ماه شدی؟

عکس رنگی رحم بگیر ماه بعدش بارداری و اینکه از روز اول پریودی تا روز اقدام دمنوش اسطوخودوس بخور

شما الان بارداری بچتون چیه؟

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤
منم ماه دوم اقدام هستم استارتر عزیز بنظرم این ناپیک رو فعال نکه دار ایشالا که برامون خیر باشه و هم ...

سلام عزيزم حتما

شما اقدام تو روز تخمك گذاري داشتي؟

من روزاي ٦،١١،١٣،١٤،١٥ و بعدش اصلا اقدام نداشتم تا پريود شدم 

شما مكمل ميخوري قرص هات چياست؟