دختر شما عادیه چون دختر ۱۵ ساله هنوز بچه اس بخدا منم اینجور بودم ازدواج زود فقط محروم کردن دختر از ج ...
اره واقعا بخدا بعضی وقتها فکر میکنم این اگه ازدواج کنه اگه اخلاقش درست نشه پیش خانواده همسرش شرمنده میشم چون وقتی درس بهش فشار میاره با من وداداش بزرگش وحتی با باش بداخلاقی میکنه خوبه که حالا حالاها اصلا به فکر ازدواح نیست
نه نمیزد ولی الان از بوش یا لباش که یادم میافته حالم بهم میخوره کثافت چجوری میومد پیشه بین چند تا دخ ...
الان که گفتی یادم افتاد دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتیم آقا اینو تو مطب با یه جناب دکتری گرفته بودن وعقدشون کرده بودن حالا آقای دکتر هر روز با یه شاخه گل میومد دم مدرسه زنگ که میخورد گل رو میداد به دختره دست همو میگرفتن ومیرفتن دقیقا کل مدرسه اینجوری نگاشون میکردیم🙄 تا اینقدر دور بشن خالا مدیر ما چند بار بهش تذکر داد دید پسره دست بردار نیست پروندش رو داد زیر بغلش
الان این حرف شما اشتباهه که شرمنده میشم از خداشونم باشه از اول که اون دخترو اززشما نخریدن که ...
نه منظورم اینه که فعلا یکم اخلاقش تنده اونم بخاطر حجم زیاد درساشه نه بابا ما اهل گنده کردن شوهر نیستیم 🤣اصلا به فکر ازدواجش هم نیستیم تا تو اجتماع نره خودش که کلا مرد ستیزه وهمیشه هم به فکر مهاجرت خدا به خیر کنه آینده همه جوونا رو
منم دهه هشتادی ومادر دوتا بچه ام منم زود شوهر دادن واسه همین خیلی حس کمبود دارم آرزوه ...
شما دهه هشتادی نمیشه چیزی رو بخواین وبهش نرسین صددرصد بهترین ها در انتظارت هست ولی واسه دل خودت وجوونیت هم کم نذار دنبال یه کلاس زبان یا هنر باش حتی اگه میتونی وشرایطش هست درستو ادامه بده تو خونه ومجازی هم میتونی چون امکانات با یه گوشی خیلی زیاده موفق باشی گلم از طرف من فرشته کوچولوهات رو ببوس