2777
2789
تو خیلییی خوبی ها 🤣🤣🤣

😂😂😂قربون شُمو عزیزوم😂🤭

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
یهو با این جوهاا تغییر نکرد کلاگستاخید شجاع جسارت دارید حرف شنوی ندارید حق خواهی دارید

خدایی ما اصلا حسرت به دل نمی‌کنیم عقده ای نمیشیم خدا کنه نسل های ما از ما بهتر بشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اینکه دهنی همو میخوردین مشکلی نداره زیاد درگیرش نشو🤣ولی من این روش آموزش رو اصلا قبول ندارم که ...

نه نمیزد ولی الان از بوش یا لباش که یادم میافته حالم بهم میخوره کثافت چجوری میومد پیشه بین چند تا دختر معصوم 😅😅😅

دختر شما عادیه چون دختر ۱۵ ساله هنوز بچه اس بخدا منم اینجور بودم ازدواج زود فقط محروم کردن دختر از ج ...

اره واقعا بخدا بعضی وقتها فکر میکنم این اگه ازدواج کنه اگه اخلاقش درست نشه پیش خانواده همسرش شرمنده میشم چون وقتی درس بهش فشار میاره با من وداداش بزرگش وحتی با باش بداخلاقی میکنه خوبه که حالا حالاها اصلا به فکر ازدواح نیست

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
اره واقعا بخدا بعضی وقتها فکر میکنم این اگه ازدواج کنه اگه اخلاقش درست نشه پیش خانواده همسرش شرمنده ...

الان این حرف شما اشتباهه که شرمنده میشم

از خداشونم باشه از اول که اون دخترو اززشما نخریدن که 

لطفا زیاد خانواده شوهرم گنده نکنین من بجای شما بودم فعلا فقط ناز دخترمو میخریدم که حس نکنه تنهاس 

نه نمیزد ولی الان از بوش یا لباش که یادم میافته حالم بهم میخوره کثافت چجوری میومد پیشه بین چند تا دخ ...

الان که گفتی یادم افتاد دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتیم آقا اینو تو مطب با یه جناب دکتری گرفته بودن وعقدشون کرده بودن حالا آقای دکتر هر روز با یه شاخه گل میومد دم مدرسه زنگ که میخورد گل رو میداد به دختره دست همو میگرفتن ومیرفتن دقیقا کل مدرسه اینجوری نگاشون میکردیم🙄 تا اینقدر دور بشن خالا مدیر ما چند بار بهش تذکر داد دید پسره دست بردار نیست پروندش رو داد زیر بغلش

الان این حرف شما اشتباهه که شرمنده میشم از خداشونم باشه از اول که اون دخترو اززشما نخریدن که  ...

نه منظورم اینه که فعلا یکم اخلاقش تنده اونم بخاطر حجم زیاد درساشه نه بابا ما اهل گنده کردن شوهر نیستیم 🤣اصلا به فکر ازدواجش هم نیستیم تا تو اجتماع نره خودش که کلا مرد ستیزه وهمیشه هم به فکر مهاجرت خدا به خیر کنه آینده همه جوونا رو

الان که گفتی یادم افتاد دوران دبیرستان یه همکلاسی داشتیم آقا اینو تو مطب با یه جناب دکتری گرفته بودن ...

😆😆😆ماهم همینطور یه جور نگاش میکردیم انگاره کار تحفه ای کرده حالا برا دوست شما دکتر بوده باز

نه منظورم اینه که فعلا یکم اخلاقش تنده اونم بخاطر حجم زیاد درساشه نه بابا ما اهل گنده کردن شوهر نیست ...

منم دهه هشتادی ومادر دوتا بچه ام 

منم زود شوهر دادن 

واسه همین خیلی حس کمبود دارم

آرزوهایی داشتم واسه خودم ولی به هیچکدوم نرسیدم حتی بچگی هم نکردم  منم مثل شما بزرگ شدم 

ولی میخوام دخترمو طوری بزرگ کنم که نترس باشه شجاع باشه و بتونه از حقش دفاع کنه

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
منم دهه هشتادی ومادر دوتا بچه ام  منم زود شوهر دادن  واسه همین خیلی حس کمبود دارم آرزوه ...

شما دهه هشتادی نمیشه چیزی رو بخواین وبهش نرسین صددرصد بهترین ها در انتظارت هست ولی واسه دل خودت وجوونیت هم کم نذار دنبال یه کلاس زبان یا هنر باش حتی اگه میتونی وشرایطش هست درستو ادامه بده تو خونه ومجازی هم میتونی چون امکانات با یه گوشی خیلی زیاده موفق باشی گلم از طرف من فرشته کوچولوهات رو ببوس 

شما دهه هشتادی نمیشه چیزی رو بخواین وبهش نرسین صددرصد بهترین ها در انتظارت هست ولی واسه دل خودت وجوو ...

مرسی عزیزم قربونت😘😘

رفتم آرایشگری ولی اصلا علاقه نداشتم تازه یک مدرکشم گرفتم

به خیاطی هم علاقه ندارم

قراره خرداد امتحان نهمو بدم که اگه قبول شدم وارد دبیرستان بزرگسالان بشمم☺

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
مرسی عزیزم قربونت😘😘 رفتم آرایشگری ولی اصلا علاقه نداشتم تازه یک مدرکشم گرفتم به خیاطی هم علاقه ن ...

👌خیلی خوبه همون اراده شما رو بچه هات ببینن اونا هم درسخون میشن