بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر گلم امضات رو خوندم برای خوشبختیت صلوات هم فرستادم فقط یه سوال کارهای خونت رو خودت انجام میدی درس هم میخونی مثلا الان از مدرسه اومدی ناهار داری؟ بقیه هم کلاسیات هم ازدواج کرده دارین؟
دختر گلم امضات رو خوندم برای خوشبختیت صلوات هم فرستادم فقط یه سوال کارهای خونت رو خودت انجام میدی در ...
من یه همکلاسی ام عروسی کرده بود دوسال اومد پیش ما درس خوند عین دخترا بوداااا ولی حالا که متاهل شدم حالم بهم میخوره که کنارش میشستم یا دهنی همو میخوردیم🤢🤢 ما خسته کوفته میرفتیم خونه درس میخوندیدم اون میرفته چیکارا میکرده🤮🤮🤮🤮🤮
آهان پس موفق باشی چون از دختر من یکسال هم کوچکتری اون حتی مانتو شلوار مدرسش رو هم خودش نمیذاره کمد همیجور پرت میکنه یه گوشه ومیدونم که همکلاسیاش هم لنگه خودشن بخاطر همین شما رو دیدم برام جالب شد که شما تا چه حد خانه داری میکنین
آهان پس موفق باشی چون از دختر من یکسال هم کوچکتری اون حتی مانتو شلوار مدرسش رو هم خودش نمیذاره کمد ه ...
دختر شما عادیه چون دختر ۱۵ ساله هنوز بچه اس بخدا منم اینجور بودم ازدواج زود فقط محروم کردن دختر از جوانی و راحتی خیلی زوده الان بره تیکه های مادرشوهر بشنوه زود پیر میشه
من یه همکلاسی ام عروسی کرده بود دوسال اومد پیش ما درس خوند عین دخترا بوداااا ولی حالا که متاهل شدم ح ...
حالا اینکه دهنی همو میخوردین مشکلی نداره زیاد درگیرش نشو🤣ولی من این روش آموزش رو اصلا قبول ندارم که فرد متاهل با دانش آموزان مجرد بشینه تو یه کلاس خوب شاید حرفی بزنه که شنیدنش واسه یه دختر خانم مناسب نیست