2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7444 بازدید | 39 پست
من از ساعتی که میخوابه تا صب سشوارو میزارم.البته من تنهام شوهرم شبکاره

من شوهرم صبح تا غروب سر کاره میاد انقد خستس که . خودمم از ۷ بیدار میشم تا ۱۲ شب نمیخابم . یعنی مرده متحرکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ساعتی که میخوابه تا صب سشوارو میزارم.البته من تنهام شوهرم شبکاره

صدای سشوار رو با گوشی ضبط کن اونو بزار... چه کاریه سشوار رو روشن بزاری پول برق و..😁

یا صدای جارو برقی رو ضبط کن با گوشی براش بزار که وقتی خوابید یه کم صداشو کم کنی فقط یه آوایی تو گوشش بیاد که بخوابه..

من شوهرم صبح تا غروب سر کاره میاد انقد خستس که . خودمم از ۷ بیدار میشم تا ۱۲ شب نمیخابم . یعنی مرده ...

به غذا بیوفته درست میشه..چند ماه سختی داره ولی اصولا بعد ۴ماه تموم میشه

منو چی میگی که تنهام وشوهرم نیستش.دیشب تا۵ نخوابید گفتم یاخودمو بکشم یا بچه رو.دراین حد شبا ازخستگی ...

میفهمم چی میگی. ی روز واقعا از سردرد داشتم بالا میاوردم رفتم گذاشتمش خونه مامانم ۴ ساعت تموم خوابیدم

صدای سشوار رو با گوشی ضبط کن اونو بزار... چه کاریه سشوار رو روشن بزاری پول برق و..😁 یا صدای جارو ب ...

اره خوب منم منظوردانلودشدشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عرق نعناع چون خودم رفلاکس دارم نمیتونم. عاروقشو میگیرم. استامینفون فقط شب ۵ قطره میدم بخوابه بچه راح ...

من بچم کولیک شدیدداره میخوام شبا بهش چندقطره استامیفون بدم
تاپیک دیدم زدی شماام قبلادادی ازهمین پاراکیدا که طعم دارن میدادی

میفهمم چی میگی. ی روز واقعا از سردرد داشتم بالا میاوردم رفتم گذاشتمش خونه مامانم ۴ ساعت تموم خوابیدم

سلام عزیزم میخواستم ببینم استامینوفن دادی به بچه مشکلی پیش نیومد؟ چند قطره میدادی؟ هروروز میدادی؟ دختر منم شبا خیلی بی تابی میکنه