2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7444 بازدید | 39 پست
والا من سرخود ندادم دکتر داد

منم دکترم، صدای سشوار و جاروبرقی و یه سری کارای دیگه مثل گذاشتن بچه با شکم رو دستت که همزمان کمرش هم ماساژ بدی هم شکم ، قطره های کولیک کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاي واكسن پسر شما رو بازو متورم نشدع؟

اره شده.من فکرکردم حشره ای نیشش زده تاخواهرم گفت متورم میشه بعد خوب میشه نگران نباش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
یعنی جوری گریه میکنه انگاری زدیش.

میدونم عزیزم‌ بچه خواهرم کولیک خیلی شدید داشت. واقعا سخته،واقعا کلافه میشی ،حقم داری. ولی بدون دورهاش کوتاهه نهایت تا ۴ ماه.پسرخواهرم تو ننو خیلی زود آروم میشد. 

صدای هود سشوار هم ارومش میکرد . الان اپیلکیشن اومده میتونی دانلود کنی و این صداهارو واسش بگذاری. 

وقتی شیر میدی اروغش رو بگیر

لبنیات نخور چون نفخ داره

هرچی که میخوری رو دقت کن ببین تاثیرش رو شیرت و گریه بچه چه جوریه.. من اگر یه دونه لوبیا میخوردم بچه هلاک میشد و به لوبیا خیلی حساس بود

لبنیات نخور به جاش بادوم درختی بخور

خودت عرق نعنا بخور بعد غذا که شیرت نفاخ نشه

دور ناف بچه روغن بمال جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

شکمش رو گرم نگه دار.. من ویکس میمالیدم پسرم آروم میشد..

استامینوفن برای کاهش درد هست که ممکن بخوابه و بیدار نشه شیر بخوره..سعی کن شبها بیشتر بدی که خسته ای و نمیتونی بیداری بکشی ..شیر بده قطره بده که اروم شه و بخوابه.. طی روز سعی کن از دیگران کمک بگیری و آرومش کنی

دختر من یه لالایی بود که عروسک چرا خونده.. لالایی گل لالا.. اونو خیلی دوست داشت و وقتی براش میزاشتم درد یادش میرفت و آروم میشد میخوابید.. سعی کن از دارو کمتر برای خوب کردنش استفاده کنی..حوله گرم روی معده اش بزار و غذاهای طبع گرم بخور تا طبع شیرت گرم باشه و کمتر دل درد بگیره

همیشه نمیدم که بعضی شبا واقعا اذیته بچم

وقتی دکتر تشخیصش این بوده که بهش بدی سخت نگیر بهش بده هم خودت ارامش داشته باشی هم بچت 

اونایی که میگن وااای چرا استامینوفن و این حرفا مگه پزشکن اخه 

سر خود که نمیدی با نظر پزشک داری بهش میدی دیگه 

میدونم عزیزم‌ بچه خواهرم کولیک خیلی شدید داشت. واقعا سخته،واقعا کلافه میشی ،حقم داری. ولی بدون دورها ...

نمیدونم خواب خودم کلا شده تو شبانه روز ۴ ساعت . از سردرد بعضی وقتا بیهوش میشم زیر چشمام همه سیاه شده. صبح ساعت ۷ بیدارم تا ۱۲ شب. ۱۲ شب تا ۳ میخابم بیدار میشم هر یه ساعت یه ساعت شیرش میدم باز ۷ صبح. بیدار. همینم بده کسی خونه نباشه میترسم بخابم. شوهرم میره منم بیدار میشم

نمیدونم خواب خودم کلا شده تو شبانه روز ۴ ساعت . از سردرد بعضی وقتا بیهوش میشم زیر چشمام همه سیاه شده ...

منو چی میگی که تنهام وشوهرم نیستش.دیشب تا۵ نخوابید گفتم یاخودمو بکشم یا بچه رو.دراین حد شبا ازخستگی حالت جنون بهم دست میده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
وقتی شیر میدی اروغش رو بگیر لبنیات نخور چون نفخ داره هرچی که میخوری رو دقت کن ببین تاثیرش رو شیرت ...

عرق نعناع چون خودم رفلاکس دارم نمیتونم. عاروقشو میگیرم. استامینفون فقط شب ۵ قطره میدم بخوابه بچه راحت همین بیشتر نمیدم.ممنون عزیزم