atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 عنوان این چیه اومده رو صفحه گوشیم؟+عکس😮😮😨 1489 بازدید | 18 پست بچه ها این اومده کنار بقیه برنامه هام!چرا باید بیاد؟دیشب نبود باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1401/07/17 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنااام عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 7244 خط همراه اولت 👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 خط همراه اولت خب چرا باید بیاد؟من یه ساله این خطم رو دارم الان اومده چرا باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
نارسیس9999999 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 4150 خط همراه اوله و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند... [احمد_شاملو]
sabahamed عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 371 خب چرا باید بیاد؟ من یه ساله این خطم رو دارم الان اومده چرا گوشیتو بروز رسانی کردی؟
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 7884 اومده که بدونی تنها نیستی https://eitaa.com/vaxanatfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 خط همراه اوله روش میزنم این باز میشه باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 احتمالا دوتا خط انداختی تو گوشی اینجوری میاد بعدش نه یه خط انداختم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
نارسیس9999999 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 4150 خب چرا باید بیاد؟ من یه ساله این خطم رو دارم الان اومده چرا شاید تو مخفی ها بوده دستت خورده اومدهیا وقتی میخوای یه برنامه نصب کنی بعضی وقتا یه برنامه دیگ هم باهاش نصب میشهاگ میترسی برو غیرفعال کن تو تنظیماتیا هم از بروز رسانی هست و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند... [احمد_شاملو]
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 20813 منم دارم تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
همسر_رسمی_ایلان_ماسک عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 1138 اپلیکیشن جاسوسی امریکاستخب یه برنامه مال همراه اوله دیگه اینهمه نگرانی نداره بذارش یه گوشه نونو ماستشو بخوره ز ز آ🕊✌
20zeinooo عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 1174 همه دارن اینو ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 گوشیتو بروز رسانی کردی؟ نهولی دیشب خواب بودم شاید خود به خود آپدیت شدهآپدیت بشه میاد؟ باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7360 اپلیکیشن جاسوسی امریکاست خب یه برنامه مال همراه اوله دیگه اینهمه نگرانی نداره بذارش یه گوشه نونو ما ... جاسوسی آمریکا چیه😐میگم چرا یه دفعه ظاهر شد😐 چرا نبود برام سواله باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........