2777
2789
عنوان

تلگرام

128 بازدید | 15 پست

خانوما اگه کسی رو بلاک کنیم 

و آیدیمونو عوض کنیم از بلاکی دربیارینش باز میفهمه؟

و اینکه دلیت اکانتش چجوریه

تو رو خدا جوواب بدین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
دوستان فیلتر_شکن ها چرا کار نمیکنه کسی یه خوبش رو نداره از روبیکا بفرسته😂

عزیزم شما نمیدونی دلیت اکانت چجوریه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیلیت اکانت که تو خود تلگرامه برو ستینگ اونجا که لست سینتو تنظیم میکنی

اونی هم که بلاکش کردی ایدیت عوض کنی میفهمه اگه شمارتو داره یا قبلا باش چت کردی

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
عزیزم شما نمیدونی دلیت اکانت چجوریه

میخای اکانت تلگرامتو پاک کنی؟

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
اره میفهمه چه ربطی به ایدی داره دلیت اکانتشم هم از گوگل میشه هم خود تلگرام ربات دلیت اکانت داره

اگه اکانتو پاک کنیم باز میشه وارد بشیم؟؟

دیلیت اکانت که تو خود تلگرامه برو ستینگ اونجا که لست سینتو تنظیم میکنی اونی هم که بلاکش کردی ایدیت ...

اگه اکانت پاک بشه باز میتونم بعد ی مدت وارد شم؟

بله

تو جستجو تلگرام بزن حذف اکانت تلگرام خودش میاره 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
اگه اکانت پاک بشه باز میتونم بعد ی مدت وارد شم؟

اره

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
اگه اکانتو پاک کنیم باز میشه وارد بشیم؟؟

اگه دلیت اکانت کنی نه،وقتی میخوای وارد بشی با شماره ات یه اکانت جدید میسازی

ولی اگه تلگرامتو پاک‌ کنی،خواستی بگردی برمیگردی به همین‌اکانتت

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊
اگه دلیت اکانت کنی نه،وقتی میخوای وارد بشی با شماره ات یه اکانت جدید میسازی ولی اگه تلگرامتو پاک‌ ک ...

ببخشید گلم زیاد میپرسم

منطورم اینه با همین شماره میتونم باز اکانت بسازم بعد یه مدت؟ یا شماره جدید میخواد

2790
2778
2791
2779
2792