2777
2789
عنوان

حس ششمی دروغه

97 بازدید | 11 پست

بچها  حس ششمی دروغه 

کافر نشید. چون اینا که میگن حس ششم استفرالله  

مگه پیامبر هستن که از همه چی خبر داشته باشن 🤦🤦🤦🤦

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

حسه قشنگه که سرگرمیه😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
حسه قشنگه که سرگرمیه😂

نه همشه دروغ بخدا 🤦🤦🤦 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چوم نمیدونم ولی منم یه مدت همه چیو میفهمیدم بچه بودم ولی در این حد که مثلا اون چیزی که پیش بینی کرده بودم تا نیم ساعت دیگه اتفاق میفتاد دقیقا با همون جزییاتی که تو ذهنم بود و خیلی دچار استرس بودم بهش فکر میکنم الان میترسم باز

با توجه به تعلیق شدن خیلی از دوستان در این چند وقت اخیر، این کاربری بین چند نفر بصورت مشترک استفاده میشه. اگر تاپیکها نسبت بهم نا مربوط هستن به این دلیل هستش.
نه همشه دروغ بخدا 🤦🤦🤦 

آخه خواهر من هرچی میگه درست میشه

به دلش میوفته

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
چوم نمیدونم ولی منم یه مدت همه چیو میفهمیدم بچه بودم ولی در این حد که مثلا اون چیزی که پیش بینی کرده ...

آها ولی من تو همین سایت از یکی پرسیدم 

من به عشقم میرسم گفت آره میرسی 

ولی مادرش مخالفه 

درحالیکه 

من نامزد دارم و هیچ وقت بهم نمیرسیم😔 

چون رسم ما. یجوریه که به هیچ وجه نمی‌توانم نامزدی رو بهم بزنم 

خب چرا قبولش کردی

امضامو بخون  زود قضاوت نکن 😔💔 شما از زندگی من که خبر نداری 

خب الان چ رفتاری با پسرخالت داری؟؟  پسرخالت میدونه؟

الان رفتار سرد دارم باهاش نامزدم عاشقمه ولی من نه  نمی‌دونم می‌دونه یا نه  اون موقع که نامزد نبودیم بهش گفتم نیا خواستگاریم من  کسیو دوس دارم ولی بازم اومد خواستگاریم اون 

فک میکنه من باهاش شوخی کردم که گفتم من کسیو دوس دارم 

خب اون کجاست چرا نیومد خواستگاریت

او خازجه  ما فامیل هستیم و باهم زیاد رفت آمد نداریم  قضیش طولانیه   خواهر زاده نذاشت😔 بهم برسیم 💔