2777
2789
عنوان

اتیسم

292 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان گرامی

دکتر تشخیص اتیسم برای پسرم دادن الان درگیر کاردرمانی و اینا هستم هر جا زنگ می زنم می گه ما زیر 14 سال رو می بینیم . دنبال یه پزشک حاذق می گردم برای درمان اتیسم

پسرم کلاس دهم هست چند روز هست که از مدرسه افتاده بخاطر داروهایی که پزشک براش تجویز کرده دیگه حوصله درس رو نداره و کلا اعصبانی می شه اگه می شه راهنمایی ام کنید چه کنم کجا ببرم پسرم رو برای درمان شش هفته بیمارستان روزبه بستری شد و الان یه مشت دارو صبح و ظهر و شب باید بخوره تو مدرسه هم مشکل براش پیش اومده الان فعلا چند روز مدرسه نمی ره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمینی اتیسم داره؟؟؟ اونم تا کلاس دهم نفهمیدید؟؟؟؟؟؟ نوه ی عمم اتیسم داره از ۲ سالگی فهمیدن.... چطور ممکنه تا ۱۶ سالگی مثل پسر  عادی باشه که نفهمید اتیسمه؟؟؟؟؟ لابد تشخیص اشتباهه

دلیلش داروی فلوکسیتن در سن 13 سالگی بوده که دکتر برای بیش فعالیش تجویز کرده بود تا قبل از این سن فقط کمی لجبازی داشت که بدون دارو تا سوم راهنمایی پیش رفت فقط کمی از کوره در رفتن و لجبازی بود اما بعد خودش خواست که ببرمش دکتر روانپزشک و بعد ایشان فلوکستین دادن که حال پسرم خراب شد و بیمارستان روزبه شش هفته بستری شد و اونجا تشخیص اتیسم دادن 

یعنی چی. چطور بعد این همه سال همچین تشخیصی دادن‌. علایمش چی بوده تا این سن

سلام عزیز دلم فقط لجبازی و عصبانیت بوده که من ترجیح دادم دارو نخوردن اما خود پسرم به سن راهنمایی که رسید چون اذیت می شد بردمش دکتر روانپزشک ایشان به پسرم فلوکستین دادن که حالش از اون وقت خراب شد و بیمارستان بستری شد و تشخیص اتیسم دادن 

ببرش طب سنتی این داروهایی شیمیایی بدتر حالشو خراب میکنه

به دکترش گفتم چطور الان علائم اتیسم رو پیدا کرده گفت چون علائمش تا  الان خفیف بوده و در ضمن مصرف بعضی داروها مثل فلوکسیتین ممکنه تشدیدش کرده و علائمش بروز پیدا کرده . داروها رو دکتر تجویز کرده و نمی شه که قطع کرد وگرنه مشکلات جدی تری براش پیش می یاد که مجبور به بستری مجددش می شه . برای کار درمانی دنبال جایی می گردم که پسرم خونه نشین نشه و بتونم ببرمش در کلاس های مختلف مهارت های زندگی تا بتونه یه کم از مشکل رفتاریش کم بشه جایی رو سراغ دارین در کرج یا تهران که معتبر باشه و دکترهای حاذقی داشته باشه. تشکر 

دکتر سید رضا مهدوی تو ولیعصر شنیدم تشخیص و تجویز دارو برای اتیسمش خوب بوده. توی کرج واقعا مورد خوبی ...

سلام تشکر از محبتتون فعلا وقت گرفتم برای کار درمانی و مشاوره برای پسرم و مشورت برای بردن به یه دکتر روانپزشک خوب