2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلم. اگه شرایط مالیم اوکی بود قطعا خانه دار دوس داشتم باشم و جای کار کردن برم باشگاه و ارایشگاه و کافه گردی و این کارا. ولی الان به حقوقم خیلی نیاز دارم و مجبورم کار کنم وقتی میام خونه جون ندارم کاری کنم

شاغلا الان سرکارن و دستشون بنده در نتیجه همه میگن شاغل بودن.  شب میپرسیدی همه میگفتن خانه داری

نه دستم بند نیس.. تو معدن کار نمیکنیم دستمون بند باشه که

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اینکه شما کلی تو خونه زحمت بکشی.بیمه و درامد و سرمایه نداشته باشی فایده اش چیه؟ قطعا اشتغال.قطعا...مادر خودم شاغله بهترین لباس ها.بهترین ماشین.سرمایه.پدرم هم خیلی براش احترام قائله.واقعا هم مادرم مستقله توی تصمیماتش همه چی...

خونه داری خواب مداومش خوبه و اینکه مسئولیت و استرس محیط کاری رو نداری.

اما شاغل بودن هزاران حسن داره، استقلال مالی و عدم وابستگی، تو جامعه بودن و در جریان و متن مسائل اجتماع بودن، ارتباطات گسترده تر با افراد، اعتماد به نفس بالاترو.....

البته هر شغلی رو برای خانمها نمیپسندم.

خانه داری خیلی سخته همش درگیر کاری

البته با بچه چندیدن برابر میشه کارا

اما اگر شاغل باشی یه کار مشخصی هست که باید انجام بدی و حقوق و دستمزد بگیری و تو اون ساعت خونه هم نیستی که هی کار درست بشه. بچه ها هم مدرسه و مهد و اینجور جاها میرن

اما وقتی خانه داری همش درگیری و توقع ازت زیاده

شاغل بودن در صورتیکه بچه نباشه ولی بچه که بیاد داغون میشی تازه اگه بچه مدرسه ای داشته باشی که دیگه بدتر .خودم شاغل بودم بچه دار که شدم انصراف دادم و الان خونه دارم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
من شاغلم. اگه شرایط مالیم اوکی بود قطعا خانه دار دوس داشتم باشم و جای کار کردن برم باشگاه و ارایشگاه ...

منم بخاطر حقوقش میرم و اینکه حوصلم تو خونه سر میره 

با اینکه میام سرکار غر میزنم میگم خوبه 

فقط از بعد بچه داشتن نگرانم