2777
2789
عنوان

خستم بریدم

236 بازدید | 10 پست

هرراهی واردمیشم زندگیمو بهتر کنم شوهرموطلبکارترمیشه مشاوره رفتم الان نمیاد همکاری نمیکنه که هیچ همش سرکوفت میزنه توکه رفتی چیشد انگار مشاورمیگه درمقابل شوهرت خفه شو

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

تو دوران عقدمون فهمیدم خیلی احساساتیه یکمم افسردس گفتم خب تازه باباشو ازدست داده واسه همونه الان بعد ۱۶سال بدترشده که بهترنشده یه جمله بگی ازکوره درمیره

خواهراش چنان تربیتش کردن که نگاه این تو دهن اوناس اونام که بی فرهنگ وعقده ای اصلا راهنمایی درست نمیکنن خودشون مایه بحث واوقات تلخی مان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چطور بعد ۱۶ سال قلقش دست نیومده؟ 

قبول دارم نمیشه صد در صد عوضشون کرد ولی می تونستی یکم با سیاست از شدت دهن بین بودنش کم کنی ،بکشانی سمت خودت....بلاخره شما خانمشی صد درصد بیشتر میتونی روش تاثیر گذار باشی تا خواهراش بعد این همه سال زندگی مشترک....لابد خواهراش بیشتر از شما سیاست به خرج میدن سعی کن بهتر از اونا عمل کنی

محبت میکنم..فاصله میگیرم..توضیح میدم ..دعوا می کنم..مشاوره میرم هیچ تاثیری نمیذاره..چون اون اصلا نمیخوادعیباشوقبول کنه افسردس ازاونم بالاتر یه جمله میگی اتیش میگیره بغض میکنه مزنه به رسوایی

عزیزم چطور بعد ۱۶ سال قلقش دست نیومده؟  قبول دارم نمیشه صد در صد عوضشون کرد ولی می تونستی یکم ...

والله از هرراهی واردشدم‌نشد یاحداقل موقتی بود اره ۳تاخواارفوق العاده باسیاست داره

رو خودت کار کن به اون بی توجه باش

اینکارو دارم میکنم ولی هم سخته هم گیرمیده منم اینجاغریبم نه پدریم دارم نه پشتوانه مالی باشگاهی چیزیم میرم باغره

عزیزم چطور بعد ۱۶ سال قلقش دست نیومده؟  قبول دارم نمیشه صد در صد عوضشون کرد ولی می تونستی یکم ...

ببین شاید تنهاقلقش این باشه که من هیچ توقعی نداشته باشم وهرکار از لحاظ مادی خواست بکنه ومثلا وسایل کهنه خونه روعوض نکنه اما به حرف خواهراش بریز بپاش واسه اوناکنه

ببین شاید تنهاقلقش این باشه که من هیچ توقعی نداشته باشم وهرکار از لحاظ مادی خواست بکنه ومثلا وسایل ک ...

خدا بهت صبر بده ،چاره ایی نیس تنها راه اینه یه جور رامش کنی که به حرفات گوش کنه ،،، هر کی گفت شوهرم کاملا مطیع منه یا حرف رو حرفم نمیاره دروغه... یکی رو با سیاست نود درصد میتونی قانع کنی یکی رو کمتر ...با سیاست تر رفتار کن ،به خودتم سخت نگیر 

خدا بهت صبر بده ،چاره ایی نیس تنها راه اینه یه جور رامش کنی که به حرفات گوش کنه ،،، هر کی گفت شوهرم ...

ممنون عزیز دلم