2777
2789
عنوان

خشک کردن لیمو

625 بازدید | 26 پست

من یه تعدادی لیمو رو گذاشتم بیرون خشک بشن نمیدونستم باید بذارم داخل اب نمک و سرکه و اینها

آیا بد میشن؟ کسی تجربه ای داره؟

من همینجوری فقط شستم و گذاشتم تو سبد تو تراس.

باید افتاب بگیرن؟!

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری درس میشع دیگ 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

فک‌نکنم خوب بشه  حالا ک کذاشتی دیگه بذا باشه ببین چی میشه فقط سوراخشون کردی؟  بله جلوی ا ...

راس میگی؟ تلخ میشه؟

نه سوراخم نکردم😕😑

نمیدونم چرا حتی یه سرچ ساده هم نزدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من دو ساله همینطوری خشک میکنم و خییییلی خوبن که.اتفاقا الا یکدونه از بیرون آوردن بندازم تو قرمه سبزی

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بوشون خوبه ولی مال من که یه‌بار گذاشته بودم تلخ شده بود خیلی خیلی

راس میگی؟ یعنی بریزم بره؟!

لیمو عمانی منظوزته؟

والا من همینجوری میزارم اونم تو دستگاه خوبم میشه. 

اولین بارمیشنوم جوشباید بخوره 

هرمیوه دیگه ایی هم بدون هیچ مواد اضافه ایی خشک میکنم . یا حتی رو بخارییا شوفاز

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
من دو ساله همینطوری خشک میکنم و خییییلی خوبن که.اتفاقا الا یکدونه از بیرون آوردن بندازم تو قرمه سبزی

یعنی همینجوری میشوری میذاری بیرون خشک بشه؟ تلخ نمیشه؟ چه مدت بابد بمونه؟ افتاب یا سایه؟

لیمو عمانی منظوزته؟ والا من همینجوری میزارم اونم تو دستگاه خوبم میشه.  اولین بارمیشنوم جوشبای ...

بله عمانی منم نت سرچ زدم دیدم همه جا نوشته باید جوشیده بشه تلخیش گرفته بشه

راس میگی؟ یعنی بریزم بره؟!

من برای چای استفاده کردم بدون اینکه بشکنم توی چای یا شربت مینداختم خیلی بوی خوبی میداد البته شاید مال شما تلخ نشه حالا که گذاشتین بذارید خشک بشه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
یعنی همینجوری میشوری میذاری بیرون خشک بشه؟ تلخ نمیشه؟ چه مدت بابد بمونه؟ افتاب یا سایه؟

نه تلخ نشده.من دو ماه میزارم همون بیرون باشه که حسابی خشک بشه.تو آفتاب باشه بهتره

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من برای چای استفاده کردم بدون اینکه بشکنم توی چای یا شربت مینداختم خیلی بوی خوبی میداد البته شاید ما ...

اره من ورقه شده هم خشک کردم برای داخل چای و اینها

نه تلخ نشده.من دو ماه میزارم همون بیرون باشه که حسابی خشک بشه.تو آفتاب باشه بهتره

سوراخ هم کردیشون؟