2777
2789
عنوان

حس مرگ

125 بازدید | 10 پست

دوساعته بیدار شدم و دارم گریه میکنم 

همش حس میکنم همین روزا منم میمیرم 

ی مشکلی دارم ک واقعا کم آوردم 

هم فوت پدرم و هم این مشکلم توانمو بریده 

حس میکنم دیگه هیچی درست شدنی نیست 

همش میگم خدایا یا درستش کن یا منو ببر اون دنیایی ک همه میگن آرامش هسته فقطم بخاطر خانواده شوهرمه ب جایی رسیدم ک کم آوردم فقط حل شدنشو توی مردنم میبینم 

هرچی ب همسرم میگم بهشون اینو بگو اونو بگو نمیگه انگاری براش مهم نیست 

خسته شدم 😭 

کاش بجای پدرم من میمردم خلاص میشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدانکنه انشاالله ک مشکلاتت حل میشه

مگه باردار نیستی؟؟

خدا پدرتو رحمت کنه بخاطر حال روحیته ک به اینجا رسیدی منم بعد از رفتن مادرم همین حس داشتم و هنوز حالم حوب نشده💔

🍀
عزیزم خدانکنه انشاالله ک مشکلاتت حل میشه مگه باردار نیستی؟؟ خدا پدرتو رحمت کنه بخاطر حال روحیته ک ...

آره حاملم 

ولی کو حس ک خوشحال باشم 

اصلا اهمیتی برام نداره 

دست خودم نیست 

عزیزم خدانکنه انشاالله ک مشکلاتت حل میشه مگه باردار نیستی؟؟ خدا پدرتو رحمت کنه بخاطر حال روحیته ک ...

روحم داغونه کاش یکی بود منو درک می‌کرد حالمو میفهمید از ته دلش می‌فهمید چ حالی دارم 

آره حاملم  ولی کو حس ک خوشحال باشم  اصلا اهمیتی برام نداره  دست خودم نیست

درکت میکنم چون دقیقا حال تورو تجربه کردم به یه نقطه از زندگیم رسیدم که احساس میکردم دیگه نمیتونم ادامه بدم ولی اون روزا گذشت و با تموم تلخی و سختیش به خدا توکل کن و بخاطر نی نی تویی دلت قوی باش اون میفهمه درد تورو نزار هنوز بدنیا نیومده درد و رنج تجربه کنه

🍀
روحم داغونه کاش یکی بود منو درک می‌کرد حالمو میفهمید از ته دلش می‌فهمید چ حالی دارم 

من میفهمم شاید مشکلاتمون شبیه هم نباشه ولی من از دستت دادن عزیز تجربه کردم مادرم تو اوج جونی و عشق به زندگی رفت با کلی امید و آرزو حتی عروسی بچه هاشم ندید کلی حسرت تو دلش موند و داغ گذاشت رو دل ما تو اون روزا حتی میخواستم خودمم بکشم ... زندگی همیشه اونجوری ک ما میخوایم پیش نمیره الانم کلی روحیه ام داغونه و یک سال و نیمه اقدامم و بچه دار نشدم و این قضیه بیشتر حالمو بد کرده و کلی دغدغه و استرس تو زندگیم هست 

بخاطر نبودن پدرت شکننده شدی و کم تحمل ولی بخدا توکل کن

🍀