2789
عنوان

زایمان طبیعی...

146 بازدید | 5 پست

9روزه زایمان طبیعی کردم از روز اول بخیه هام درد میکردن بخیه داخلییم خوردم ولی بیرونی درد داره میسوزه انگار خارش ام داره 

واژنمم درد داره تو بیمارستان گفتن فقط با شامپو بچه بشور درد لگنم دارم موقع زایمان خیلی فشار اومد 

عادیه اینا خیلی نگرانم خوب نشم😭😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کگل انجام بده،،با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن و همش دراز بکش اصلا نباید رو بخیه ها بشینی بعدم سعی کن همه بدنت پوشیده باشه با تاپ و شلوارک اصلا ،،،پتو استفاده کن گرما بدنت رو خوب می‌کنه ،ب قول قدیمی‌ها فقط چایی بخور و عرق کن و زیر پتو ،استخون درد رپ خوب می‌کنه 

ورزش کگل انجام بده،،با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن و همش دراز بکش اصلا نباید رو بخیه ها بشینی ب ...

والا من زایمان کردم..۱۰ روز بخاطر بچم ک زردی داشت بیمارستان بودم..همش نشستم...بدشیر ترین بچه ممکن بود

نگران نباش عزیزم خوب میشه

توجه کن زایمان کردی ها چیز کوچیکی که نیست طول میکشه خوب بشی

سرم شستشو هم بگیر روزی دو سه بار خودتو باهاش بشور

انتی بیوتیکی که دکتر داده مرتب استفاده کن 

غذای چرب بخیه هارو زود خوب میکنه ، منظورم روغنی نیستا مثل کاچی با روغن حیوانی ، کره محلی 

شیره انگور خیلی خوبه هم شیرتو زیاد میکنه هم مملو از اهنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.