2777
2789
عنوان

کفتر یاکریم

726 بازدید | 12 پست

میگن کبوتر یاکریم خوش یمنی و بدیمنی داره

من ب این خرافات اعتقاد ندارم ولی به مدته اتفاقای عجیب میفته

مثلا هروقت جلوراهم سبزمیشه اتفاقای بدی میفته هردفعه هم دوتا کبوتر

اوایل توجهی نمیکردم ولی الان ک دقت میکنم بعد دیدن هردفعش توگذشته اتفاقای خوبی نیفتاد

کم کم توجهم جلب شد هروقت دیدم توگذشته همون روز اتفاقای بدی افتاده

کسی میدونه چرااینطوری میشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

میگم؟اگه جوجه رنگی بزاریم تو آب نصف ها 

میمیرن؟

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلقینه چون من نشنیدم و اتفاقیم نیفتاده  کلاغ رو شنیدم ببینی نحسی میاره ولی چون برام مهم نبوده ...

اره 

ولی هیچ تلقینی نبوده

امشب داشتم ب صب و اتفاقای شب فک میکردم بعد ک غک کردم دیدم هردفعه کفتر یاکریم جلوم سبزشده اتفاقای بذافتاده

عزیزم خونه ما هر روز یاکریم میاد و میره و درحال حاضر ۲ عدد یاکریم مریض تحت درمان داریم ربطی به این ...

من قبلا خودم یه پرنده یاکریم داشتم

براخودمم جالبه ک چرا هردفعه میبینم اتفاقای خوبی نمیفته،اصلا تلقین نیست

امشب فک میکردم و اون پرنده ها حس خوبی بهم داد ولی وقتی یاد دفعع های قبلی و دیدن یاکریم افتادم برام جالب شذ

منم شنیدم یا کریم خوش یمن نیست

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
من قبلا خودم یه پرنده یاکریم داشتم براخودمم جالبه ک چرا هردفعه میبینم اتفاقای خوبی نمیفته،اصلا تلقی ...

به نظرم ذهنتون رو روی مشکلی که پیش اومده متمرکز کنید بهتر از فکر کردن به شومی یاکریمه

تصادفیه این اتفاقات

مسخرم نکن،ولی هروقت دیدی تو دلت ۳بگو خدایا خوش خبری،خوش خبری،خوش خبری، یه ذکر لاحول هم بگو .

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
مسخرم نکن،ولی هروقت دیدی تو دلت ۳بگو خدایا خوش خبری،خوش خبری،خوش خبری، یه ذکر لاحول هم بگو .

ممنون عزیزم

حتما امتحان میکنم

ن عزیزم چرامسخره کنم بنظرم خیلی خوب بود ی تلقین مثبتم میشه

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم ن عزیزم چرامسخره کنم بنظرم خیلی خوب بود ی تلقین مثبتم میشه

من خودم این حسو نسبت به کلاغ دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هرروقت صداش یا خودشو میبینم میگم خدایا خوش خبری، قبلا مثل شما بودم،حس بدمیگرفتم...اما الان نه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید