2777
2789

بچه ها من سلیقه خوبی ندارم 

لطفا شال یا روسری 

مانتو یا هر چیزی که خوبه دقیییییییق شکل و رنگ و اندازه و کلا نکته ای که داره و به شال و روسریه میاد

شلوار مناسب بالایی ها و 

کفش مناسب این مجموعه

و کیف مناسب رو بگید چی بخرم.

لطفا همه رو دقیق بگید. 

******اگه عکس بدید که عالیه. میرم میگردم مثل اونو میخرم.*******

خب باید بگی برای چه مجلس و مکانی میخوای

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

سلیقه و اطلاع ندارم  در ست کردن لباس و کلا نمیمونه تو ذهنم که چی رو باید کجا بپوشم. همیشه برای مهمونی و عروسی و جشن اخرش میرسم. چون ساعتها میمونم تو خونه و صدتا لباس میپوشم و در میارم که ببینم کدوم خوبه . 

خسته شدم. میشه راهنماییم کنید. میخام فردا برم یه دست سرتا پا همه چیز بخرم بذارم کنار که هر جا خواستم برم دیگه اینقدر سردرگم نباشم. لطفا به روز باشن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید بگی برای چه مجلس و مکانی میخوای

یه چیزی که به خیلی جاها بخوره. 

برای هر جایی یه چیزی دارید شما؟ یه لباس ندارید که به همه جا بخوره ؟ منظورم عروسی و مهمونی شاد نیست. مثلا پارک خرید روزانه مهمونی خونه دوست و همکاران جشن سرکار و....

ببین هر کس سبک خودشو دار

مثلا من همه چی میپوشم اما اصولا اسپرت پوشم

اما دیگ نمیش تو مراسم های مهم لباسراحتی بپوشی

ست کردن ک باید مکمل رنگارو پیدا کنی و یاد بگیری

از لباسای ساده شروع کن ن پر کار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh