2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچی...

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ملی😒😒

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

اسمم 

عزیزم  

عزیزدلم 

خوشگله

تو پیام عشقم، زندگیم،عمرم  به علاوه بالاییا

وقتی قهرم و میخواد توجیه کنه اسمم عزیزم عشقم زندگیم عمر خوشگلم عزیزدلم پشت سر هم بعد جملشو میگه😂

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

من خودم همه اسممو صدا میزنن😂

ولی من اسمای باحالی رو همه گذاشتم اونارو میگم

آرامشم

عاشکیم

حیاتیم

لواشک

عنتر

تپلو

گوزو😑عذر خواهی میکنم😂

به زبونای دیگه اسم فحش گذاشتم😂

کساییم که نشده اسم بزارم به اخر اسمشون جونم و جانم و عزیزم اضاف میکنم😂کلا بلد نیستم اسم خالص کسیو صدا بزنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خب ما دانشجو بودیم تو کلاس که میگفتن دیگه اینم وقتی قهر بودیم یا سرسنگینی بو دم باهاش فامیلیمو می‌گف ...

نه ما هم هم دانشگاهییم ولی به حال قهر نمیگه همینطوری میگه

بر عکس من که اسم و فامیل همه تو گوشیم سیو شده😅😅

من خودمم تو گوشیم همه با اسم و فامیل سیون😐😂حتی دوست صمیمیم چون همش میترسم نشناسمشون😐😂😂

ولی تو حرف زدن و چت کردن اینجوری صدا میکنم

بعضیاشونم به این اسما سیو کردم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

من خودمم تو گوشیم همه با اسم و فامیل سیون😐😂حتی دوست صمیمیم چون همش میترسم نشناسمشون😐😂😂 ولی تو ...

😅😅😅😂

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نهاییییت لذت رو ببر از این روز ها دیگه هیچ جا و هیچ کس نمیتونه این حس خوب الان رو داشته باشه اصلا لا ...

گفتم بازم میگه البته منم ب فامیل صداش میزنم ولی اون فامیلیش ی اسمه خودشه