2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

792 بازدید | 32 پست

یه دختردارم دوست دارم دومی هم دخترباشه آخه خودم خواهرندارم همه گیردادن میگن یه داداش بیاربراش انگاربه من فوش میدن بااین حرفشون اصلاتوخودم نمیبینم پسرداشته باشم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پسر که خییییلی خوبه 

من عاشق دختر بودم الان انقدر خداروشکر میکنم که بهم پسر داده 

هرچند الان دلم دختر میخواد در کل 

ولی همون دختر بیاری بشه خواهر برای دخترت خیلی بهتره هم جنس باشن برای همدیگه خوب میشن

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
پسر که خییییلی خوبه  من عاشق دختر بودم الان انقدر خداروشکر میکنم که بهم پسر داده  هرچند ...

آخه میدونین چیه من مامانم زودفوت کرده خواهرهم ندارم خیلی تنهام واسه همین دلم نمیخواددخترم مثل من بشه 

کلا به نظر من دو تا بچه از یه جنس بهتره  بهتر با هم‌کنار میان من‌خودم‌ پسر دارم و دیگه اصلا بچه نمیخوام ولی اگه میخواستم ترجیحم پسر بود تا دختر چون حداقل حرف همو میفهمند.شما چیکار به بقیه داری هر چی میخوان بگن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
کلا به نظر من دو تا بچه از یه جنس بهتره  بهتر با هم‌کنار میان من‌خودم‌ پسر دارم و دیگه اصلا بچه ...

من شوهرم خواهرش واسش همه کار میکنه اسباب کشی داشته باشیم دو روز میاد کمک میکنه ولی برادراش یه زنگم نمیزنن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.