2789
عنوان

همکلاسی دزد

630 بازدید | 8 پست

دیروز ک مدرسه بودم چهار ساعت اخر کار عملی داشتیم و همش تو حیاط بودیم و کار انجام میدادیم حتی کیفامونم برداشتیم ی گوشه حیاط گذاشتیم و رفتیم چن نفر از همکلاسیا اونجا واساده بودن و از زیر کار در میرفتن ی اکیپن کلا شرن و خلاصه خیلی وضعشون خرابه از اوناشن بعد دقیقن جای کیفا نشسته بودن حالا من ک خیلی تو نخشون نبودم ولی بعد ک برگشتم خونه کیفمو گشتم دیدم دفترچم نیس با اینکه شب قبلش مطمئنم تو کیفم بوده حتی همه جای خونه هم زیرورو کردم گفتم شاید اشتباه میکنم قبلانم سرک میکشیدن یعنی پارسال تو کیفارو مخصوصا من چون همش میدیم زیپش نصفه بازه اما این سری وسایلمو دزدیدن با اینکه چیز خیلی با ارزشیم نبوده فقد نو بودش اما ادم واقعا اعصابش خورد میشه با چن تا دزد دست کج تو ی کلاس باشه نمیدونم چیکار کنم از دستشو ذله شدم چون مدرکیم ندارم تا متهمشون کنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه بگه چیکار کنم مچشونو بگیرم ابروشون بره چون با اینا ی خورده لج افتاریم سره ی سری داستانا

نمیشه کاری کرد،ازاین قفل کوچیکا بزن به کیفت

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وقتی اونا دورو وره کیفا بودن پس باید چجوری قضاوت کنم خودت بودی شک نمیکردی

ی داستانی برات تعریف میکنم من از گوشه چشم نگاه میکنم یعنی مدله بعضیا فکر میکنم می‌پامشون یا فضولی ولی مدل نگاه کردنم اینجوریه ،وقتی مدرسه میرفتم این قضیه مال ۱۲ سال پیشه هی پول گم میشد از کلاس ما بخاطر طرز نگاه کردن من همه انداخته بودن گردن من جز دوستای خودم( البته اینو بعدا فهمیدم انموقعه تو روم نگفته بودن تو دزدی)بعد پیش هم فکر میکنن دویست تومن جلوی چشم من یکی بذار تو کیفش بعد مچ منو بگیرن منم وقتی طرف پولشو اینور و اونور میکرد دیدم ولی چون دزد نبودم محل نذاشتم بعد چول گم شد شروع کردن به زدن انقدر که تمام صورتم خون بود  که چقدر حرفه ای برداشتی منم رفتم دفتر شکایت که تهمت زدن چون از کلاس های دیگم شکایت دزدی داشتن کلاس ها دوربین داشت همه رو چک کردن ،دزد پیدا شد هیچکس فکر نمی‌کرد دزد اون طرف باشه ،حالا گم شدن دفتر اینا نبود پول گم میشد اون زمان ۲۰۰ خیلی پول بود ،بنطرم بیخیال بشو بسپر به خدا به هیچکس تهمت نزن مگر با چشمت ببینی حدس و گمان امکان خطاش خیلی زیاده

ی داستانی برات تعریف میکنم من از گوشه چشم نگاه میکنم یعنی مدله بعضیا فکر میکنم می‌پامشون یا فضولی ول ...

نمیدونم حالا شاید من اشتباه میکنم با اینکه بازم مشکوکن برام