ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین اگه همه پیاما شروع کننده از طرف تو باشه و اون فقط ج بده به جز صب بخیر و شب بخیر یه چند وقته اسنجور شده
چکار میکنی درس شه ؟
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
من با شوهرم که تازه دوس شدیم برام خرج نمیکرد فکردم خسیسه ولی کم کم که شناختش بیشتر شد بهتر خرج کرد الانم خوبه ببین میخوام بگم پسرا اوایل آشنایی زیاد خرج نمیکنن تا ازت مطمئن نشدن
نمی دونم والا من کلا چیزی ازش نمی خوام مجبور باشم میگم اونم نت ولی از رفتار میشه فهمید طرف خسیسه یا نه
قرار اول هدیه گرفت
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
اول ازش دلیل کارش رو میپرسم قانعم نکنه مثل خودش رفتار میکنم شایدم بدتر که حساب کار دستش بیاد
منم مث خودش رفتار میکنم ولی خب اونم باز پیام نمیده 😐
حلیمو نگو یچیز دیگ بگو. مثلا بگو دلم پیتزا میخواد ببین چی میگه. چند روز بعدشم با لوس بازی بگو اون شا ...
واااا تو ماه سوم دوستی بگه شال برام بخر 😑