2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

331 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من یه بار سونو واژینال برای چکاپ دادم اسفند ماه و روز ۸ یا ۹ پریود بود که بهم گفت تخمک داری مگه نمیگن روز ۱۴ هم تخمک گذاریه؟

و این ماه بار دوم اقداممه میخوام بدونم بهترین روشی که بدونم کی دقیق تخمک گذاریه همون سونو واژینال؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سونوی واژینا همون روز ۹ یا ۱۰ سیکلته...میخوان ببینن تخمک داری یا نه...ولی کلا زیاد دنبال این داستانها نباش..زمانی که بیخیال باشی زودتر بهردار میشی

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

از کیت استفاده کن عالیه

من خودم از کیت استفاده کردم  فهمیدم چ روزی تخمک گزاریمه اقدام کردم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

من کیت استفاده کردم و سونوی واژینال کردم ...همیشه ندمال بودم..یک روز درمیون نزدیکی داشتم..درست ماهی باردار شدم که فقط دوبار نزدیکی داشتم و درگیر بیماری دیگم بودم باردار شدم

بله سونوی واژینا همون روز ۹ یا ۱۰ سیکلته...میخوان ببینن تخمک داری یا نه...ولی کلا زیاد دنبال این داس ...

ماه دوم که بعد از پریودمم میخوام اقدام کنم گفتم شاید بد نباشه بدونم شرایط تخمک گذاریمو

کیت اصلا درست نشون نمی ده سونوس واژینال هم لازم نیست همون سونوس معمولی هم نشون میده منتها باید روز مناسب برای از روز سوم فولیکول داری تا روزی که آزاد بشه اوباش کوچک سایزش به روز تخمک‌گزاری که میرسه به بزرگترین حد میرسه و آزاد میشه . تقویم تخمک‌گزاری دانشنامه فرزند و سرچ کنید دقیقا میگه چه روزی اقدام کنی روز قبلش هم میتونی بری سونو مطمین بشی

ماه دوم که بعد از پریودمم میخوام اقدام کنم گفتم شاید بد نباشه بدونم شرایط تخمک گذاریمو

ذهنتو تخلیه کن و بسپار به خدا...ولی راهتو برو..یعنی رابطه منظم داشته باش..ولی بهش خیلی فکر نکن...مطمعن باش زودتر باردار میشی..ول کن بابا کیت و سونو اینهارو...اگه مطمعنی هیچ مشکلی نداری از نظر پزشکی..