2777
2789
عنوان

شصت هفتاد سال دیگه هیچ کدوم نیستیم، دلم گرفت😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 101 پست

اووو ۶۰ ۷۰ سال دیگه

من همین الانشو میخام اصلا تصور۶۰سالللللل برام زجراوره

کاش همین امشب 

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از قبر میترسم تا از مرگ

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
وای مرگ که نابودی نیست یه تولد دوباره هست خیلی باحاله که

والا خیلیم مطمئن نیستم که اینطور باشه

ولی امیدوارم باشه!

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

میریم مرحله بعد بابا

فقط از زمین میریم 

یه جمله بود میگفت ما آغاز قرنی رو جشن میگیریم ک میدونیم پایانش وجود نداریم💔

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

عوضش همگی اون دنیایم باز😂😂

نه آرامشت را ،به چشمى وابسته کن ...نه دستت را به دستى دلخوش !چشم ها بسته مى شوند ،و دست ها مُشت مى شوند ...!و تو می‌مانى و یک دنیا تنهایى ..

چون تهش آغاز ماست!✍️

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯