2777
2789
عنوان

ماشین جدید

115 بازدید | 10 پست

سلام خانوما .شوهرم ماشین جدیدمون که پارس بود تو قرعه کشی برنده شد را ۳ماه پیش تحویل گرفت .اونوقت ۱ ماه پیش یه ماشینی زد به درش و ضربه دید بعد صافکاری و رنگ آمیزی رفت.من دیگه اعصابم ریخته به هم واصلا دلم با ماشین نیست و همش استرس دارم که چرا ماشین صفر این اتفاق براش افتاد .هر کاری هم میکنم قبول نمیکنه ماشین عوض کنه .حالا موندم چیکار کنم .بهش میگم کاش لااقل یه در نو براش میخریدی میگه هزینش زیاده .خیلی افسردگی گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جونت سلامت، حیف نیس اعصابت را خورد میکنی، وسیله در خدمت آسایش ماست نه اینکه ما در خدمتش باشیم و آسایشمون را بگیره، پس خودت را ناراحت نکن

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

به قول دوستمون هر چقدر بیشتر فکر و باورت سمت این بره ک ماشین چیزیش نشه هی فلان بلا سرش نیاد دقیقن همون میشه
و بنظر من شوهر شما خیلی کار اشتباهی نمیکنه حالا اگه ادم دستش میره اکی بفروشه ی بهترشو بخره
ولی درکل درسته که ماشین ایرانی هست ولی ماشین قبلی ما که پراید بود و صفر دست خودمون بود تا دو سه سال از لحاظ موتوری هیچ مشکلی نداشت و مثل برق کار میکرد و ماشین شما تازه پژو هست و اگه  به موقع روغن و فی.لت.ر و ایناش عوض بشن انشالله تا چند سال ساپورت میکنه شمارو و مشکلی نخواهید داشت

بهتراز اینه ک الان بفروشه بعد بره ی ماشین دست دو بخره هر روز خدا از این تعمیرگاه به اون تعمیرگاه بره