2777
2789

ماهمو دوست داریم ولی خونوادش راضی نیستن چون میگن باید از رو جنازه ما رد شی دختر از قوم دیگه بگیری فعلا باهمیم.دلم گرفته امشب چون عروسی داداششه و داداش چندین سال یکیو میخواست هرکار کرد نتونست بگیرتش و الان به انتخاب مادرش زن گرفته 🥲میترسم منم یه روز عروسی عشقم بشه ولی اون لباس عروس تن من نره:/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهمو دوست داریم ولی خونوادش راضی نیستن چون میگن باید از رو جنازه ما رد شی دختر از قوم دیگه بگیری فع ...

هر پسری  اگ واقعا مرد باشه و واقعااا عاااشق باشه جلو همه میمونه و هر جور شده با عشقش ازدواج میکنه. نشد نتونس نخواس بهونس

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...

اگ داداشه نتونسته پسر بعدیم نمیتونه اگرم بتونه شما منفور و همسرت طرد شده میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بمیرم برات 🥲کاش یکی صدبرابر بهتر نصیبت شع 

دور ازجونت یه هفته پیش ازدواج کرد من ایرادی از خانواده اش نمیگیرم آدمی نبود کسی مجبورش کنه خودش خواسته احساس منو بازی داد براش سرگرمی بود مثل مورد تو نبود شبیه بود فقط برات از خدا میخوام بهش برسی دردی که من الان میکشم نکشی