2777
2789
عنوان

چقد زندگی بیخود شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 41 پست
فک میکنی سایر کارها گل و بلبله،دوستم با استخدامی قبول شد همینو میگه که اذیتش میکنن و..... از من میش ...

ولی اینکه تورو قراردادی بزارن و اصلا اخراجت کنن ولی اونو چون سهمیه داره رسمی کنن خیلی زور داره

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
حالا ک موفق شدی سر یک پارتی بازی درنیا.ازتو دانشگاه هیییچی درنمیاد نترس خواهرمن

مسئله اینجاس اینا نیروهارو رسمیشون میکنن این ک پارتی داررو میخوان رسمی کنن منو نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی کنجکاو شدم بدونم کارت چیه با دیپلم

بدبختی🥺حمالی،فقط سگ دو زدن توی یه اداره ی کوفتی که پارتی نداشته باشی مث چی باهات رفتار میکنن

سواستفاده یعنی چی؟کار زیادی ازت میکشن؟

اونم با من کار میکنه خب!اماهمه کارارو ک محول میکنن از صد درصد نودو نه درصدش با منه،اون یک درصدشو اون انجام میده با هزار حرف ک اخ خسته شدم،همش ب فکر استراحته

بدبختی🥺حمالی،فقط سگ دو زدن توی یه اداره ی کوفتی که پارتی نداشته باشی مث چی باهات رفتار میکنن

ان شاالله بهترین برات رقم بخوره❤

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
لعنت به اونایی که این  جور سهمیه ها رو گذاشتن  و باعث شدن افردای واقعا لایقن به حقشون نرسن

من فرزند کارگرم چرا منی ک ۴ سال اب شدم و حتی یروزایی پدرم با من با تموم خستگیش اومد و حتی از حقوق چندر غازش برام گذاشت ک مدرک کامپیوتر  ک الزامی بود برای این کارو بگیرم و .......حقم باید داده شه به کسی ک از تلاش کردن فقط اینو فهمیده ک از خونه بیاد ب اون اداره و فرم پر کنه استخدام شه،مگه خون اون رنگین تر از منه!؟منم خیلی وقتها پدرمو برای اضافه کاری ندیدم منم بی پولی رو تجربه کردم ولی دلیل نمیشه حق پایمال کنم

چقدر دلت خوشه چه دغدغه هایی داری

اینجور چیزها تو همه شغل هاوهمه جای دنیا هست 

بچسب به کارت ، کارتو کن حقوقتو بگیر درست رو هم بخون.

فرهنگ ورسم پارتی بازی باید نابود بشه .

طرف تا به جایی می رسه هرچی هم ولایتی تو دهاتشون داره میکشونه تاکار بده بهشون. 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
من فرزند کارگرم چرا منی ک ۴ سال اب شدم و حتی یروزایی پدرم با من با تموم خستگیش اومد و حتی از حقوق چن ...

درکت میکنم. خواهرشوهر منم چند ساله تو آموزش پرورش داره با تمام توانش کار میکنه به امید اینکه رسمی بشه. ولی هر چند وقت یه سهمیه ای میره جلوش رسمی میشه. با اینکه از نظر کاری اون خیلی لیاقتش بیشتره برای رسمی شدن.

توی کنکورم که ماشالله تا دلو بخواد سهمیه ای ها رتبه برتر میشن.

از عدالت فقط اسمش مونده. سپردم با خدا همه چی رو

پس فردا روزی اومدیم منو کنار گذاشتن کلا چون قراردادی ام و اونو رسمی کردن،من حتی لیسانس هم ندارم ک جا ...

دانشگاه برو اما کارتو ول نکن در کنار کار هم میشه درس خوند.الان اکثرا قراردادین دارن کار میکنند.لیسانس بگیری برات یه قوت قلبی میشه اینجا نخوانت بتونی بری تو رشته خودت کار پیدا کنی ولی تو جاهای دیگم خبر از رسمی شدن و استخدام نیست

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
ولی اینکه تورو قراردادی بزارن و اصلا اخراجت کنن ولی اونو چون سهمیه داره رسمی کنن خیلی زور داره

حالا کو تا اخراج،ادامه بده در کنارش درستم بخون،از من به تو نصیحت کنار نکش

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕