2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

117 بازدید | 16 پست

خانم ها توی ی تاپیک داشتم میخوندم در مورد آرزوها یکی از کاربرا گفته بود حسرت ی غذای خوب خیلی دلم سوخت

خودمم دستم خالی اما گفتم کمکش کنم الان دو ب شکم نی نی یار میگه گول نخورید من موندم راست میگه یا نه.کنار خودمم هستن کسایی که واقعاً میدونم نیاز دارن از طرفی هم ب  اون قول دادم شما بگید چیکار کنم

به کسی کمک کن که مطمئنی . 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

میتونی چون بهش قول دادی آدرسشو بگیری و یه غذا براش سفارش بدی 

اما اینکه بخوای کمک کنی بهتره به کسایی که خودت یا اطرافیانت میدونین که واقعا نیاز داره کمک کنی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فرقی نداره بلاخره تو نیتت کمک بود یه درصد فکر کن شاید راست گفته و اون حس کمک کردن قطعا خیلی خوبه ♥

بعد از کلی عضو خاموش منم بلاخره تصمیم گرفتم بیام درکنارتون قدرمو بدونین به عشق شما اومدم خخخ😂💫♥️ 

قول دادی کمکش کن دیگه بقیش با خدا

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

میدونی عزیزم 

من میگم کسی ک واقعا نیاز داشته باشه و سالم و تندرست باشه صدتا کار درست هست انجام  بده و درآمد مناسب داشته باشه و حسرت نخوره 

به نظرمن نیازمند کسیه ک ب خاطر وضعیت جسمی یا روانی نتونه از پس مخارجش بربیاد 

همیشه گفتن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه

وقتی اطراف خودت نیازمند هست و مطمئنی که نیاز دارن اول به اونا کمک کن

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
میدونی عزیزم  من میگم کسی ک واقعا نیاز داشته باشه و سالم و تندرست باشه صدتا کار درست هست انجام ...

آره اونی که میشناسم کار می‌کنه و شوهرش هم فلج اما این خانم نه نمیشناسم یعنی عذاب وجدان نگیرم ب اون ندادم

میتونی چون بهش قول دادی آدرسشو بگیری و یه غذا براش سفارش بدی  اما اینکه بخوای کمک کنی بهتره به ...

شهر من نبود قرار شد واسش پول بزنم حتی گفت واسم لباس بفرست گفتم شرایطش ندارم...

شهر من نبود قرار شد واسش پول بزنم حتی گفت واسم لباس بفرست گفتم شرایطش ندارم...

نمیدونم عزیزم چی بگم والا

اما خب شما به نیت کمک براش بفرست اگه اون دروغ گفته باشه هم چیزی از ارزش کار شما کم نمیشه