2777
2789
عنوان

خیلی زشت میشم

1687 بازدید | 24 پست

من تو مدرسه با مقنعه خیلی زشت میشم 

ولی بیرون مدرسه خیلی خوشگلم چرا انقد زشتم با مقنعه 

حتی موهامو جلو هم ميندازم بهم نمیاد 

هیچ چاره ای نیس خوشگل بشم با مقنعه؟ 😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیغ ماهی جلو موهاتو بباف من زیاد دیدم با مقنعه چهره دلنشین میشه یا یه مدل بافت دیگه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

یجا میگف اینایی ک با مقعه ام خوشگلن واقن خوشگلن😂😂

ن خب منم عادی اگه موهامو بالا بدم بد میشه ولی یه شاخه بریزم جلو خیلی خوشگل میشه

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

مدل موهای مختلف زیر مقنعه رو امتحان کن 

بلاخره یکیش چهره ات و بهتر میکنه

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

حالا یه خاطره بگم یه دختری بود مدرسه خیلی خوشگل بود سفید موها بور چشم ها مشکی ابرو و مژه پر بعد یه روز مغنعه شو در اورد کل تصورم بهم ریخت دیدم گوش بل بلی بعضی 

یکیدیگه ام صبا راد با حجاب و مقنعه زیبا بود الان بری پیجش خیلی زشته عین مرحوم کایکل جکسونه ارایشم بلد نیست موهاش سیاه پر کلاغی می کنه با ابرو روشن سایه زژ قرمزی