2777
2789
به ما هم یاد بده عزیز جان

بستگی به قدرت فکر خودت داره من اونقد فکرم قویه ک به هر چی فکر کنم همون پیش میاد 

اونقد ظاهرم رو یجوری دیگه ای تصور کردم ک واقعا همون مدلی شده خیلیا ازم میپرسن چیکار کردی من نمیگم چون کسی باور نمیکنه

بستگی به قدرت فکر خودت داره من اونقد فکرم قویه ک به هر چی فکر کنم همون پیش میاد  اونقد ظاهرم ر ...

عزیزم من شوهرم دو ساله الکی الکی زندانه بنظرت چطوری میتونم از طریق فکر کاری کنم ک رسولم ب خونمون برگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میخای با فکر شوهرتو ازاد کنی؟نمیشه

با وکیل و هزاران کار جور وا جور نشد الان چند روزه بیدارشدنی میگم خدایا شکرت رسولم اومد ولی چنین فکری تو سرم نمیاد ک اومده و خونست😔 هرچی ک بابتش پیشاپیش شکر کردم و تصویر ذهنی‌شون داشتم شد ولی راجع ب اومدن همسرم هیچ تصویری تو ذهنم نمیاد 

با وکیل و هزاران کار جور وا جور نشد الان چند روزه بیدارشدنی میگم خدایا شکرت رسولم اومد ولی چنین فکری ...

چون خیلی نا امیدی 

عزیزم قتل ک نکرده شوهر همسایه ما ی کانتینر مواد گرفتنش ما میکفتم خدا اعدامش کنن ن کار دیگه ای ازاد شد زنش هیچوقت باورش نمیشد بازم شوهرشو ببینه ولی شد

دوست دارم قدم بلند بشه و انگشتام کشیده ولی ۲۳ سالمه🥲

در رابطه با قد منم میخاستم ولی قدم بلند نشد عوضش همه بهم میگفتن بلند شدی در صورتی قدم همون بود ولی دیگه بنظر بقیه کوتاه نبودم نمیدونم چرا