2777
2789
عنوان

عکس بارداری

259 بازدید | 20 پست

فردا میخوام برم عکس بارداری بگیرم بنظرتون موهامو سشوار بکشم یا شنیون کنم؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من يه شنيون جمع و جور و يه ارايش لايت كردم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

موهاتو یا براشینگ کن یه دست 

یا بابلیس کن 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

انقدر خوشگلی توی بارداری؟! خوشبحالت ،بنظرم سشوار بکشی قشنگتره

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سشوار کن که همیشه مده

شنیون الان قشنگه چن سال دیگه شنیون های دیگه مد میشه و اینا که الان هست مسخره به نظر میاد 😄

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
سشوار کن که همیشه مده شنیون الان قشنگه چن سال دیگه شنیون های دیگه مد میشه و اینا که الان هست مسخره ...

آرع دقیقا👌🏻

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

من يه شنيون جمع و جور و يه ارايش لايت كردم

خودمم خواستم یه شنیون ساده بکنم ولی خب الان همه گفتن سشوار تردید پیدا کردم شما چندتا عکس گرفتی،؟ تکی گرفتی یا با همسرت؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
صاف کن موهاتو

صاف بهم نمیاد موهام تا سرشونمه

انقدر خوشگلی توی بارداری؟! خوشبحالت ،بنظرم سشوار بکشی قشنگتره

بخاطر اینکه عکس میخوام بگیرم ؟ نه بابا آنقدر شکمم گنده شده فقط میخوام یادگاری بمونه

سشوار کن که همیشه مده شنیون الان قشنگه چن سال دیگه شنیون های دیگه مد میشه و اینا که الان هست مسخره ...

البته فکر کنم سشوار بهتره چون لباسم یکیش اسپرته یکیش مجلسی

خودمم خواستم یه شنیون ساده بکنم ولی خب الان همه گفتن سشوار تردید پیدا کردم شما چندتا عکس گرفتی،؟ تکی ...

يدونه تكي يدونه با همسرم. فكر ميكنم دوتا كافي باشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه