2821
2789
عنوان

لطفا بیاید

41 بازدید | 10 پست

تروخدا مسخره نکنید نگید حالا کوتا اون موقع فلان استرس گرفتم از الان 🤣🤣🤣 چن ماه دیگ میخا نامزد کنیم شایدم دو سه سال طول بکشه تا عروسیمون ولی از الان از بچه آوردن میترسم عشقمم عاشق بچس هی میگ بچه بچه منم هی بدتر میترسم😩🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درد من دستمم میبره گریم‌میگیره سنمم کم نیستا ۱۹ سالمه الاک تا عروسیم کنیم شاید ۲۳ اینا بشم

خب بنظرم وقتی کنارش باشی ممکنه خیلی چیزا تغییر کنه من خودم بدتر از تو میترسم😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

درد من دستمم میبره گریم‌میگیره سنمم کم نیستا ۱۹ سالمه الاک تا عروسیم کنیم شاید ۲۳ اینا بشم

من وقتی باردار شدم 23 سالم بود همه میترسوندن منو اولیش که خواهرم باشه ولی وقت زایمانم راحت تر از اون چیزی که همه برام تعریف میکردن گذشت زایمان هر کس با کس دیگه ای فرق میکنه از الان به خودت احساس ترس راه نده این میتونه رو بچه دارشدنتم تاثیر بزاره

من وقتی باردار شدم 23 سالم بود همه میترسوندن منو اولیش که خواهرم باشه ولی وقت زایمانم راحت تر از اون ...

از همینا میترسم فردا روز هی بگه بچه منم میترسم از شانس منم میمیره برا بچه میبینه میخا قش کنه 😑 بعدم من بدنم خیلی بد 

میبره ی جام انقد سخت خوب میشه عفونت میکنه دردمم‌میاد خیلی گریم‌ میگیره

از همینا میترسم فردا روز هی بگه بچه منم میترسم از شانس منم میمیره برا بچه میبینه میخا قش کنه 😑 بعدم ...

منم دقیق همینجوری ام یه دفعه دستم خورد لبه دیگ ردش موند بعد یک سال و نیم رفت

منم دقیق همینجوری ام یه دفعه دستم خورد لبه دیگ ردش موند بعد یک سال و نیم رفت

آخ منم سوختگی جای بریدگی جاش میمونه پوستمم سفیده خیلی بد میشه حالا جاش مهم نی بخیه آخرشم جاش میمونه دیگ منکه از الان گفتم فقط عمل طاقت دردم ی درصده 🤣🤣ولی همون عملم‌مگه راحته🥺🥺

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش