2777
2789

من کمی اطلاعات دارم هم قبل انتخاب رشته خودم پرس و جو کردم هم یکی از اشناها اونجا دانشجوعه.

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرمایید💜

خب سوالم اصلا درسی نیست میخواستم بپرسم  اگه یه مردی اونجا درس بخونه بخواد ازدواج کنه شرایط همسرش چه جوریا باید باشه؟یه چیزایی شنیدم که  سوابق سیاسی شو بررسی میکنن .میخواستم بپرسم اگه اقوام دختر مثلا دختر داییش سابقه سیاسی داشته باشه ممکنه سازمان ازذواجشونو رد کنه و نتونن بهم برسن؟

عه چه جالب فکر نمیکردم   دختر پذیرش کنع

من نمیخونم اما از شرایطش خبر دارم

معمولا ۱۵درصد دختر میگیره اونم بچه هایی که سهمیه دارن یا از خانواده های نظامی هستن:)

که البته برای شاخه پرستاری این درصد بالاتره

خب سوالم اصلا درسی نیست میخواستم بپرسم  اگه یه مردی اونجا درس بخونه بخواد ازدواج کنه شرایط همسر ...

بله خیلی تاثیر داره البته شما تو هر ارگانی باشین چه سپاه چه ارتش یا هر نیروی مسلحی راجع به خانواده طرف باید اطلاع بدین که قصد دارین ازدواج کنید

اگر مورد جدی ای باشه پیگیری میشه البته به اون میزان جرمم مربوطه و اینکه این قانون موقع قراردی که شما میرید تو دانشگاه هست و باید امضا کنین

اگر اشتباه نکنم قرارداد کسورات باشه

اگرم که مورد جدی نباشه که انشالا خیره

شما به دلت بد راه نده

بله خیلی تاثیر داره البته شما تو هر ارگانی باشین چه سپاه چه ارتش یا هر نیروی مسلحی راجع به خانواده ط ...

اخه دختر دایی که خونواده نیست 🥲خونواده باید پدر و مادر و برادروخواهر باشه 😞

اخه دختر دایی که خونواده نیست 🥲خونواده باید پدر و مادر و برادروخواهر باشه 😞

اقوام نزدیکم بررسی میشن عشقم

گفتم که بستگی به جرمشم داره فقط این نیست که مثلا طرف یه حرکتی زده باشه یا چیزی طرفو بگیرن برا همین نزارن شما ازدواج کنی

باید ببینی جرمش چقدره

اقوام نزدیکم بررسی میشن عشقم گفتم که بستگی به جرمشم داره فقط این نیست که مثلا طرف یه حرکتی زده باشه ...

باشع .خداکنع مشکلی پیش نیاد خدایی دیوونه شدم هر دفعه باید یه چی  شه ما نتونیم باهم باشیم آخرش باید ازهمه جداضثم😞