2777
2789
عنوان

آقایون سایت

703 بازدید | 73 پست

یه سوال 

از نظر شما عشق چیه؟! 

همینو جواب بدید 

چرا با وجود ادعای عشق خیانت میکنید یا خیلی چیزای دیگه 

البته نه شخص خاصی مد نظر دارم 

نه میگم همه 

و نه میگم خیانت فقط از طرف آقایونه

در کل جواب سوالو دوست دارم بدونم

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا اقام نبود نظر من اینه ک عشق وجود نداره تغییراته هورمونیه فقط! بقیش دوست داشتن و عادته خیانتم ب ذات ادما بستگی داره

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

ب عنوان یک زن و ۴ سال متاهلی میگم ک زنی ک دوماه یه بار رابطه داره و از وظیفه زنونه خودش کم میزاره انتظار خیانت داشته باشه و همچنین مرد اگ زن و سیر نکنه و خواسته هاشو انجام نده انتطار خیانت داشته باشه نظر من

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
این سوال خیلی کلی هست نظر شخصی من اینه معمولا آدم عاشق چیزی میشه که ماهیت کلیشو نمی دونه وقتی بهش ...

یعنی بعد از ازدواج قراره از چشمتون بیوفته و یه آدم جدید بیاد که همه چیو راجع بهش نمیدونین

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :)