2777
2789
عنوان

سونو ۱۸ هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست
چیو میگن ؟

الان من 17هفتم کامله یعنی به گفته شما 18 هفتم فردا میرم تو 19 هفته... اما 12 هفته رفتم دکترم میگفت توالان 12 هفته 3 روزته بعد گفتم یعنی الان تو 13 هفته هستم میگفت نه تا وا د هفته بعد نشی تو خود 12 هفته هسی 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چیو میگن ؟

من هفته دیگه برای سونو انومالی برم مشکلی نیس 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
۲ مهر بوده زده ۱۲ هفته

خب امروز که ۱۴ هفته ات پر میشه. درسته؟ شما به نظرم ۱۴ آبان به بعد بری آنومالی اوکی هست. اون موقع ۱۸ هفته ات پر شده. حالا دکتر چندم زده بری برای آنومالی؟

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
الان من 17هفتم کامله یعنی به گفته شما 18 هفتم فردا میرم تو 19 هفته... اما 12 هفته رفتم دکترم میگفت ت ...

خب درست میگن. معمولا وقتی هفته پر بشه میگن چند هفته شدی. شما فردا و پس فردا بری خوبه.چون ۱۸ هفته ات پر شده. من خودم ۱۸ هفته و ۲ روز بودم رفتم برای آنومالی

هر چی فهمیدی بهم بگک

حالا دکترت چند روز جلوتر زده برات. شایدم بخاطر تاریخ پریودت گفته. حالا به نظر من این بهترین کاره که انجام بدی. زنگ بزن مطب دکترت. بهش بگو ۱۰ آبان من ۱۸ هفته ام پر نشده. چیکار کنم همون ۱۰ برم یا بزارم چند روز دیگه برم. اینکارو بکن خیالت راحت شه‌ . چون بهرحال دکترت هست که تشخیص میده. چون بری مقاله های سونو آنومالی رو هم بخونی تو اکثرشون زده بین هفته ۱۸ تا ۲۰ یا ۲۲. ولی دقیقترش بین ۱۸ تا ۱۹ هست. ۱۸ هفته یعنی هفته ۱۸ کاملا پر بشه. یعنی ۱۷ هفته و ۷ روز کامل تموم شه