2777
2789
عنوان

سونو ۱۸ هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 62 پست
دقیقا روزت با من یکیه توروخدا تو شکم داری؟😔

یکمی دارم بفهمی نفهمی... شوهرم همش میگه پس کو چرا خودشو نشون نمیده حتما غذا کم میخوری که بچه رشد نمیکنه 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
مگر میشه توی اولین سونویی که دادی ازت پرسیده و توش نوشته از سونوی اول خم میتونی حساب کنی ببین اون ...

بله پرسید ولی من درست یادم نیس من میدونم ک ۲۰ تیر پاک شدم و وقتی سونو رو نگاه میکنی از یک ماه قبلش میگه بودی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه ماما ی دکتر حساب کرد و تاریخ بهم داد حتی سونو ان تی هپ اون تاریخشو داد

هر تاریخی که دکترت گفته برو

خودت سرخود وقتشو تغییر نده 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
الان ۱۸ هفته ات پر شده . فردا میری تو ۱۹

مرسی... ولی پس اونی که دکترها میگن چیه 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اخه ماما ی دکتر حساب کرد و تاریخ بهم داد حتی سونو ان تی هپ اون تاریخشو داد

معمولا سونوی آنومالی رو بین ۱۸ و ۱۹ میرن. یعنی ۱۸ هفته پر بشه. اگه میشه یه تماس با دکترت بگیر دوباره ازش بپرس که با خیال راحت بری. تاریخ پریودت رو هم پیدا کن. دکترت هم همون اول ازت پرسیده.  یه جا یادداشت کن یادت نره. تو سونو NT هم میتونی ببینی ازت پرسیدن

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
یکمی دارم بفهمی نفهمی... شوهرم همش میگه پس کو چرا خودشو نشون نمیده حتما غذا کم میخوری که بچه رشد نمی ...

منم مثل توام پس میتونی عکس شکمتو بزاری؟با تیشرتی که تنگه من هی همه میگن وا چرا شکم نداری وا پس بچه کجاته همش استرس همش میگردم ببینم کی هفتش بامنه اونم شکم داره یان...

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
نسرین جان پس من درسته که ۱۷ هفته و ۳ روز

ببین گلم یکی تاریخ اولین روز آخرین پریودت مهمه یکی سونوی NT. مثلا برای من هر دو یکی هست. بارداری اولم هردوشون یکی نبود و اختلاف داشت. حالا برای بعضیا این دو تاریخ مطابقت داره برای بعضیا یه کم جلو و عقب هست. حالا تو سونو NT چند هفته زده برات؟ تاریخ هم مهمه که کی انجام دادی

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
منم مثل توام پس میتونی عکس شکمتو بزاری؟با تیشرتی که تنگه من هی همه میگن وا چرا شکم نداری وا پس بچه ک ...

منکه از بس شنیدم عین خیالم نیس دیگه پوستم کلفت شده... البته بستگی به قدت و وزن قبل بارداری تم داره... من قدم 171هس دکتر گفت چون قدت تو رنج زنها جز قدبلند ها حساب میشی شکمت تو چشم نمیاد خیلی