2777
2789

فوبیاشو دارم 😂😂😂

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خواب اینجوری شدم

فرداش همسرم قیافه میگرفت اما نمیتونست دلیلشو بگه🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

همسرم رو من بود جدی حرف میزدیم یهو بینگ ازم رفت ...۱۰دقیقه قبلش رابطه از مقعد داشتیم بهش گفتم تغییر توعه...خیلی خجالت کشیدم

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  
اه حالم بد شد   خیلی زشته واقعا جلوی همسر

من خودم متنفرررم..حس میکنم احترام و خرمت از بین میره از قصد ...ولی منظورم بی اختیاری بود

همسرم رو من بود جدی حرف میزدیم یهو بینگ ازم رفت ...۱۰دقیقه قبلش رابطه از مقعد داشتیم بهش گفتم تغییر ...

تا تو باشی دیگه چنین رابطه ای نداشته باشی آخه مگه اون مال لذته

من با هیچکس سر خدایش بحث نمیکنم چون خدای هر کس همان است که خرد او میگوید
سخت نگیر بابا، شوهرت چی گفت

هیچی میخندین ...رفت بیرن زنگ زد میگه نجاریم بگم برش بده؟میگم جی میگه یه سوراخ گیر بعدش قش کرد از خنده