2777
2789

من یه مدت این کار کردم ولی دیدم دارم افسرده میشم. بنظرم طلا نداشته باشی مهم نیست در حد دستبند و سه النگو و انگشتر و... که ظریفش دارم بسمه. ولی اگه لباس خوب نداشته باشی بی ریخت میشی و سنت خیلی بالا میزنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میخواید خونه و ماشین بخرید بعدا و پس انداز کنید سکه  اگه هم برا پز دادن میخواید طلا😂  ...

آخه میگن اجرت ساخت طلا رو تو زمان فروختنش حساب نمیکنن ، برای همین پرسیدم ، یه سری ها هم میگن فقط ربع سکه و نیم سکه و تمام، اصلا پارسیان نخرید

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اره خب حساب نمیکنن. اونام حباب دارن خب مخصوصا ربع سکه

میشه کامل بگی که کدومش بهتره یا کدوم ریسکش کمتره؟؟

ممنون میشم از لطفت

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من یه مدت این کار کردم ولی دیدم دارم افسرده میشم. بنظرم طلا نداشته باشی مهم نیست در حد دستبند و سه ا ...

تازه از وقتی که این رویه رو تغییر دادم دید و رفتار شوهرمم کلی تغییر کرده

میخوای استفاده کنی یا فقط برای پس انداز میخوای؟

برای پس انداز

آخه میگن اجرت ساخت طلا رو تو زمان فروختنش حساب نمیکنن ، برای همین پرسیدم ، یه سری ها هم میگن فقط ربع ...

والا من شنیدم سکه هیچ ضرری نداره اجرت ساخت طلا رو هم حساب میکنن طلای نگین دار و پر زرق و برق هم موقع فروش نگین هاشو درمیارن کلی سبک تر میشه ضرر میکنی

والا من شنیدم سکه هیچ ضرری نداره اجرت ساخت طلا رو هم حساب میکنن طلای نگین دار و پر زرق و برق هم موقع ...

مممنونم ازت مهربونم

منم تازگی جمع میکنم که طلا بخرم.مثلا پنج تومن داشتم رفتیم یه دستبند گرفتم چهارده که بقیش شوهرم بده😂

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
برای پس انداز

اگه پولت بالای بیست تومنه بهترین گزینه طلای آب شده هست (بزن نت عکساش ببین)

اگه پولت کم تره طلای شکسته مثلا الگویی که دیگه شکسته و خراب شده قابل استفاده نیست با همون پول طلای به روز حساب میکنن حتی یک درصد هم نمی‌کشه روش.

باید این دو تا رو از جای مطمئن بخری و حتما فاکتور بگیری.

آخرشم که سکه هست که دو ماه پیش که من پرسیدم حدود ۱۳۰۰ حباب داشت یعنی اگه من سکه تمام رو امروز بخرم فردا ببرم بفروشم ۱۳۰۰ ضرر میکنم. حباب بقیه سکه هارو نمیدونم

اگه پولت بالای بیست تومنه بهترین گزینه طلای آب شده هست (بزن نت عکساش ببین) اگه پولت کم تره طلای شکس ...

مممنونم ازت مهربونم

خیلی لطف کردی