2777
2789
عنوان

من یاشوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 62 پست
نوش جونش آخه یه جوررفتارمیکنه انگارکه من دخترزام بهش فهموندم که توضعیف بودی پس الکی قیافه نگیره وبگه ...

حالا مثلا ضعیفم باشه چه ربطی داره جلودختروپسرت میگی  بهش توضعیف بودی باعث میشه  اونام فک کنن باباشون ضعیفه دراینده هرکاخواستن بکنن چون باباشون ضعیفه

دختری که عاشق همجنس خودش شد..                                                                                         im lesbian   -   LGBT.Q

اصلا معنی حرفش این نیست ک بگه دختر بدرد نمیخوره..دختر مسولیتش سنگینه..باید بتونی قوی بارش بیاره

منم وقتی دخترم رو باردار بودم شوهرم گفت دختر خیلی سنگینه ی عمر با ناز بزرگش کن اخر ممکنه بیفته دست ی حرومزاده اذیتش کنه

پس ما باید سعی کنیم دخترامون رو قوی کنیم تا اکه روزی پدر و مادر کنارش نبود بتونه مستقل زندگی کنه و از مس زندگیش بر بیاد

بیشتر بخاطر اینکه تمام عمرت باید ب فکر دختر باشی اینو میگن ک دخار خوب نیست..چون همیشه تو فکرشی ک خوب حال و روزش یا نه

من خودم ی دخترم هیچ کدوم از مشکلاتم رو بروز نمیدم..میشکنم داخل خودم..کاش قوی تر بودم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشونه اینا۔تازه پسرم دارن باید خوشحال باشن خدا بشون دخترم داده میترسخ تخت سلطنتشون بدون وارث بمونه ...

بخدا آدم دلش میگیره.میگم منک خیلی خداروشکرمیکنم‌ک لایق دونسته وهم پسرداده بهمون هم دختر.

بقول بچها شاید از همجنساشون میترسن برای دخترشون نمیدونم بخدا

حالا مثلا ضعیفم باشه چه ربطی داره جلودختروپسرت میگی  بهش توضعیف بودی باعث میشه  اونام فک ک ...

عزیزم با اس ام اس گفتم بعضی وقتهابرااینکه کاربه بحث نکشه به اس ام اس حرفامومیزنم

نوش جونش آخه یه جوررفتارمیکنه انگارکه من دخترزام بهش فهموندم که توضعیف بودی پس الکی قیافه نگیره وبگه ...

چقد دلم برای دخترت سوخت که اینجور حواله میدین بهمدیگه 

دختر منم آخر این هفته به دنیا میاد،همسرم خیلی چرت و پرت گفت و کلا تو فکر پسر بود ولی من کلنه ای از این حرفا نزدم‌ چون زمان خودش هیلی مسائل ثابت میکنه

تنها حرفی که زدم گفتم از الان حس خجالتت رو وقتی دخترم بزرگ شد و برات دلسوزی کرد و کمک حالت شد،میفهمم که چه حال بدی خواهی داشت

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
راه درمانیم داره ؟ که ضعیف نباشه ؟

ازمایش اسپرم میدن اگ اسپرم مشکل داشته باشه بخاطر واریکوسل اگ‌شدید باشه عمل باید بشه اگ خفیف باشه قرصای تقویتی میده و طب سنتیم کلی درمان تقویت اسپرم داره خیلیم خوبه میگن۔

دکتر داوود اینستا معروف بود درماناش۔ بعد روزای تخمک گذاریم حتما رابطه باشه بعد تقویت اسپرم احتمال پسردارشدن بیشتره

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من قطعا نمیتونم اینو درک کنم چون هنوز خودم ازدواج نکردم 

ولی بابام تاحالا ندیدم ب مامانم بگه پسر بیاریم یا من پسر میخام انقد مارو دوس داره هرچی داشته باشه برامون میزاره 

انقد منطقیه بابایی مثل اون ندیدم برای یه دختر 

چون تو کشور ما کلا دختر خیلی محدودیت داره چمیدونم قبل تاریکی بیاد خونه و … 

تاحالا بابام رو من حتی دست بلند نکرده 

کلا مردا بیشترشون دختر خیلی دوس دارن تا اونجایی ک من دیدم ‌و شنیدم 

این مورد برام جالب بود واقعا 

عزیزم با اس ام اس گفتم بعضی وقتهابرااینکه کاربه بحث نکشه به اس ام اس حرفامومیزنم

خوبه 

سعی کن با شوهرت از خوبیای دخترابگی سعی کن از دخترت مومنت بسازی  بهش بگی تا کم کم دوسش داشته باشه باهاش با  ارومی حرف بزن به دخترت یادبده مهربونو باادب باشه  پدرا ازین خوششون میاد

دختری که عاشق همجنس خودش شد..                                                                                         im lesbian   -   LGBT.Q
بخدا آدم دلش میگیره.میگم منک خیلی خداروشکرمیکنم‌ک لایق دونسته وهم پسرداده بهمون هم دختر. بقول بچها ...

چی بگم ادم میمونه واقن۔طرز فکر غلطه دیگ‌ در مغزشون ریشه کرده بخاطر فرهنگ و خانواده و۔۔۔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
من قطعا نمیتونم اینو درک کنم چون هنوز خودم ازدواج نکردم  ولی بابام تاحالا ندیدم ب مامانم بگه پ ...

خدا حفظش کنه

ولی باباهای ماهم دست بلند نمیکنن رومون۔این‌آپشنه مگ😅

خوبه    سعی کن با شوهرت از خوبیای دخترابگی سعی کن از دخترت مومنت بسازی  بهش بگی تا ک ...

خیلی دوسش داره دخترمواما این حرفوزد که دل منوبشکونه میشناسمش چون من گفتم دخترشیرینه خواست منوضایع کنه که مثلا تودخترآوردی برام!

خیلی دوسش داره دخترمواما این حرفوزد که دل منوبشکونه میشناسمش چون من گفتم دخترشیرینه خواست منوضایع کن ...

سعی کن باشوهرت بسازی دیگه..دخترتم اذیت نمیشه

شما اگه نرمال بودی از بچه ها متنفر نبودی ،حرفت همونقدر زشت است که حرف اون هایی که میگن دختر بد است&n ...

عزیزم سلیقه ایه

یکی دختر دوست داره یکی پسر یکی هم هردو

منم نگفتم کدوم جنس به اون یکی برتری داره نظرخودمو گفتم که از پسربچه ها بدم میاد نگفتم پسر بده یا خوبه یا دختر بده یا خوبه