2777
2789
عنوان

من یاشوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 62 پست

به نظر من شما نباید دخترتون اینطور در جایگاه قضاوت آدمای بدون درک قرار بدی و در موردش نظر سنجی کنی  حتی اگر اون آدم بی درک پدرش باشه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاقل نیستم؟اون برگشت به دخترم اونجورگفت گفت ینی دختربه دردنمیخوره توبودی ناراحت نمیشدی

اولا که خودت شروع کردی ، دوما دختر شما دختر ایشونم هست ،در ضمن تمام مردها از جانب جنس خودشون وقتی دختر دارن احساس خطر میکنن ،نگرانن که دختر توی این جامعه چه طور میشه عاقبتش چون قانون هم حمایتی از زن ها نمیکنه

والا شوهر من عاشق دختره اوایل ازدواج گفت  پسر دار بشی می‌فرستمت خونه بابات هرچند بعدش فهمیدیم م ...

چه جالب

پس چرا طلاق نگرفتید از هم؟!

اقوام همسر نمیگن طلاقش بده؟😒

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻
حرف بدی نزده که همه میدونن دختر خیلی دردسر داره و نگرانی براش طبیعیه، تو ضعیف بودی واقعا حرف زشتیه ک ...

نوش جونش آخه یه جوررفتارمیکنه انگارکه من دخترزام بهش فهموندم که توضعیف بودی پس الکی قیافه نگیره وبگه دخترفلان

راه درمانیم داره ؟ که ضعیف نباشه ؟

ممکنه واریکوسل داشته باشه باید عمل بشه با خوردن داروهای تقویتیم اسپرماش قوی میشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......
چ‌جالب منم الان پسرم۳سالشه و دختر باردارم.شوهرم تافهمید دختره خیلی بدبرخورد کرد ینی قراره تااخراینج ...

چشونه اینا۔تازه پسرم دارن باید خوشحال باشن خدا بشون دخترم داده

میترسن تخت سلطنتشون بدون وارث بمونه هی پسر میخان

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چه جالب پس چرا طلاق نگرفتید از هم؟! اقوام همسر نمیگن طلاقش بده؟😒

شوهرم ؟ خیلی دوسم داره مگه کسی جرات داره حرف طلاق بزنه پیشش ...من بوده تو بیمارستان شیفت شب بودم اومده اونجا تا صبح وابستگی شدیدی بهم داره

عزیزم من عاشق بچه دخترم و از پسربچه ها واقعا نفرت دارم ولییی باحرف همسرت موافقم دختر بزرگ کردن دردس ...

شما اگه نرمال بودی از بچه ها متنفر نبودی ،حرفت همونقدر زشت است که حرف اون هایی که میگن دختر بد است