مریض شدیم فکر کنم کروناس سه روز ازش گذشته دلم شدیدا هوس نودل کرده الانم دو بسته از طعم مورد علاقم تو خونه داریم بنظرتون درست کنم بخورم یا نخورم
محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
شما همان کتابهایی هستید که میخوانید، فیلمهایی که میبینید، موسیقیای که گوش میدهید، آدمهایی که وقتتان را با آنها میگذرانید، گفتوگوهایی که مشغولشان میشوید.آنچه به مغزتان میخورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍
من هی خودم سرفه دارم،،، یعنی همین الانشم خیلی شدیده
ب احتمال زیاد انفولانزاست حتما دکتر برو یه تست ام بده
حوصله تست ندارم///تقریبا کامل خوب شدم فقط سرفه خیلی رو مخه هرجا میرم تو بازار چپ چپ نگاهم میکنن
اییی اصلا نودل چیه انگار داری کرم میخوری😂😒 همین حد ازم بر میومد🏃♀️ ولی جدی میگم. منم مثل ...
اگه نودل کرم باشه کاش همه غذاها از این کرم میبووود😭😂😍🤤من همین الانشم دیگه گلوم پاره شده عادت کردم به این سرفه ها