2777
2789
عنوان

بچه دار ها بیای

91 بازدید | 16 پست

من دیوانه شدم دیگه یکی میگه بچه بیار خوبه یکی میگه اگه بیاری شوهرت سرد میشه از هم فاصله می گیری فلان موندم بچه خوبه بیاد یا نه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

زندگی همینه دیگه...هر نعمتی مسیولیتی هم با خودش میاره

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند وقته ازدواج کردین 

همه ادما که مثل هم نیستن اخلاق خودتو و شوهرتو بسنج ببین چجوریه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

تا هجده ماه اذیته سرد نمیشه که ساعت خواب و اینا عوض میشه شوهرتم خسته خودتم کلافه میشی بعد توقع داری شوهرت بیدار بمونه از اونور مهمون میاد خونه کثیف و...انقدر خسته میشی به همهمیپری ولی گذراست همیشگی نیست اول اخر باید بیاری رو خودت کار کنی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من با اینکه هم خودم عاشق بچه ام هم شوهرم حقیقتش چون تفاهم نداریم سر تربیت بچه بینمون اختلاف افتاد یکمی.

ولی ازون طرفم شوهرم میگه از وقتی مادر شدی بیشتر عاشقت شدم

دیگه نمیدونم این تجربه منه 

چند وقته ازدواج کردین  همه ادما که مثل هم نیستن اخلاق خودتو و شوهرتو بسنج ببین چجوریه

دوسال ازدواج هفت ماه خونه خودم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

همه میگن دیگه نه تفریح داری نه به خودت می تونی برسی نه جای می تونی بری هیچی همه کنسل شوهرتم سرد میشه از این حرفا ترسیدم 

فقط سه تا موردو حتما رعایت کن اول اینکه خواست دوتاتون باشه نه فقط شما دوم اینکه حتما حتما امادگی از نظر روحی وجسمی داشته باش سوم اینکه از همون اول شوهرتو تا حدودی مشارکت بده تو کارای بچه 

اینم بگم وقتی بچه ت خوشحاله و میخنده تموم خستگیات میپره😍

عزیزم بستگی به روحیه و دوراندیشی خودت داره.

رویکرد خودخواهانه و جلوی چشم اینه که بچه دردسر داره، کار داره باعث فاصله بین تون میشه چون برای شما خواسته نخواسته کار و مشغولیت داره 

ولی می‌تونی دوراندیشانه تر نگاه کنی. بچه شیرینی‌ و نشاط خاص خودش رو داره، هرچی مامان و بابا جوان تری باشید حوصله تون بیشتره و برای رشد بچه بهتره . روابط خودتون رو هم باید کنترل کنی. اولش کمی طبیعیه بخاطر کار زیاد بچه نتونید مثل قبل باشید ولی باید باهم حرف بزنید و تلاش کنید کم کم حتی رابطه گرم تر از قبل هم میشه. من با دوتا بچه نذاشتم ذره‌ای از گرمی رابطه.م با همسرم کم بشه