2777
2789

خوبههههه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمون تعدادش بالا بره خوب غذات در نمیاد مثلا برای 14 یا 15 سخته روش آشپزی کنی چند تا قابلمه بزاری بهم گیر میکنه البته تو مهمونی که سایز قابلمه بزرگ میشه و شیشه ای نخر چربی میگیره خوب تمیز نمیشه 

بديش اینه مهمون داری یه قابلمه بزرگ شعله وسط بذاری دیگه شعله های کناری نمیشه استفاده کرد

گاز بزرگتر نمیشه خرید ک شعله هاش فاصلشون بیشتر باشه؟مارک دیگه ای آخه الان دارم کابینت جدید میزنم هرگازی میتونم بذارم 

گاز بزرگتر نمیشه خرید ک شعله هاش فاصلشون بیشتر باشه؟مارک دیگه ای آخه الان دارم کابینت جدید میزنم هرگ ...

من ترجیحم گاز فرداره اومدم این خونه گازش رومیزی بود کابینتامو  عوض کردم گاز فردارمو جا میزنم

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

گاز بزرگتر نمیشه خرید ک شعله هاش فاصلشون بیشتر باشه؟مارک دیگه ای آخه الان دارم کابینت جدید میزنم هرگ ...

من خودم فکر میکردم گاز رومیزی من بده آخه رو خونه نصب بود اما وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده آشنا بود گفت این گازها همشون عین همن مال خارجی‌هاس مهمون فوقش 5 تا دارن نه ماها الان دو ساله هر مهمونی دارم باید رو گاز بیرون درست کنم و سخت شده کارم 

به زن داداشمم گفتم فکر کرد خواهر شوهر بازی در میارم گفت فقط گاز رومیزی در صورتی که گاز خودش عالی بود الان مه اشتباه کردم این گاز خوب نیست مجبوره گازش تو بالکن بزاره که بتونه غذا درست کنه 

به زن داداشمم گفتم فکر کرد خواهر شوهر بازی در میارم گفت فقط گاز رومیزی در صورتی که گاز خودش عالی بود ...

من خونم دارم بازسازی میکنم بعدش بدم رهن کامل خودم برم جای دیگ 

الان دارم کابینت جدید میکنم هودم خریدم الان گاز رومیزی بزارم مستاجر بیشتر میپسنده ؟؟ک بیاد رهن کنه مگ ن؟

من خونم دارم بازسازی میکنم بعدش بدم رهن کامل خودم برم جای دیگ  الان دارم کابینت جدید میکنم هود ...

شیکتر که میشه اما حداقل استیل جنس خوب بزار شیشه ای خوب نیست اما معمولا همه گاز دارن 

من خودم فکر میکردم گاز رومیزی من بده آخه رو خونه نصب بود اما وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده آشنا بود گفت ...

خونه خودته؟اگ فضا داری آشپزخونه کثیف درست کن از داخل آشپرخانه ی در میخوره بهش شبیه انبار ولی سرامیک تمیز و سینک و گاز اصلی اونجا اضافه هست ینی علاوه بر سینک و گاز رومیزی م برای آشپزی های سبکه 

سرخ کردنی ها و غذاهای سنگین اونجا میپزی

سلام عزیزم من سه ساله دارم مارک سینجر واقعا راضیم یسریاشون جنسشون ضعیفه میترکن و خب خطرناکه همشون اینطوری نیستن برای مشکل اینکه روی شعله بزرگ قابلمه بزاری بقیه رو نمیتونی استفاده کنی برا من شعله بزرگش وسط نیست این مشکلو ندارم در کل راضیم