مهمون تعدادش بالا بره خوب غذات در نمیاد مثلا برای 14 یا 15 سخته روش آشپزی کنی چند تا قابلمه بزاری بهم گیر میکنه البته تو مهمونی که سایز قابلمه بزرگ میشه و شیشه ای نخر چربی میگیره خوب تمیز نمیشه
گاز بزرگتر نمیشه خرید ک شعله هاش فاصلشون بیشتر باشه؟مارک دیگه ای آخه الان دارم کابینت جدید میزنم هرگ ...
من خودم فکر میکردم گاز رومیزی من بده آخه رو خونه نصب بود اما وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده آشنا بود گفت این گازها همشون عین همن مال خارجیهاس مهمون فوقش 5 تا دارن نه ماها الان دو ساله هر مهمونی دارم باید رو گاز بیرون درست کنم و سخت شده کارم
به زن داداشمم گفتم فکر کرد خواهر شوهر بازی در میارم گفت فقط گاز رومیزی در صورتی که گاز خودش عالی بود الان مه اشتباه کردم این گاز خوب نیست مجبوره گازش تو بالکن بزاره که بتونه غذا درست کنه
من خودم فکر میکردم گاز رومیزی من بده آخه رو خونه نصب بود اما وقتی رفتم عوضش کنم فروشنده آشنا بود گفت ...
خونه خودته؟اگ فضا داری آشپزخونه کثیف درست کن از داخل آشپرخانه ی در میخوره بهش شبیه انبار ولی سرامیک تمیز و سینک و گاز اصلی اونجا اضافه هست ینی علاوه بر سینک و گاز رومیزی م برای آشپزی های سبکه
سلام عزیزم من سه ساله دارم مارک سینجر واقعا راضیم یسریاشون جنسشون ضعیفه میترکن و خب خطرناکه همشون اینطوری نیستن برای مشکل اینکه روی شعله بزرگ قابلمه بزاری بقیه رو نمیتونی استفاده کنی برا من شعله بزرگش وسط نیست این مشکلو ندارم در کل راضیم