2821
2789
عنوان

پریودی

100 بازدید | 12 پست

سلام بچها کسی بوده تو پریودیش چن بار حموم بره و سردی و ترشی و اینا بخوره و مشکلی واسش پیش اومده باشه؟ من تو پریودم همش حموم میرم و ماست و ترشی اینا میخورم میترسم رحمم سرد بشه نتونم بچه دار بشم دیگه 

لایک نکنید😬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اشتباهه دیگه،چرا باید اشتباه رو انجام داد؟!!سردی خیلی بده اونم دوران پریود

از اول که پریود میشدم هیچوقت پرهیز غذایی نداشتم هنوزم نتونستم ترک کنم 😐😭

لایک نکنید😬

گدشته از کیست و نازایی 

پریودات وحشتناک میشن 

من از وقتی گرمی میخورم خیلی بهتر شده پریودم کیستم دیگه درنیاوردم ...حموم رفتن ربطی به پریودی نداره اگه از روز ۳به بعد بدون نشستن و ده دیقه ای باشه اتفاقا از عفونت جلوگیری میکنه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

واسه بارداریم مشکلی نداشتم و 3 ماه بعد ازدواجم حامله شدم الان پسرم 4 سالشه و فعلا بچه نمیخوام ولی ترسوندنم گفتن دیگه بچه دار نمیشی🤦‍♀️

لایک نکنید😬
از اول که پریود میشدم هیچوقت پرهیز غذایی نداشتم هنوزم نتونستم ترک کنم 😐😭

اگه میخای اقدام کنی باید کم کم ترک کنی,هرچند رحم هم ی عضو بدنمونه اصلا اقدام چیه همینجوری باید مواظب باشیم.اخه سردی تنبلی و کیست میاره

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید
گدشته از کیست و نازایی  پریودات وحشتناک میشن  من از وقتی گرمی میخورم خیلی بهتر شده پریود ...

آره جدیدا همش درد دارم و خونریزیم کمتر شده ولی پریودم جلو میفته همش

لایک نکنید😬
گدشته از کیست و نازایی  پریودات وحشتناک میشن  من از وقتی گرمی میخورم خیلی بهتر شده پریود ...

بخدا همش روز اول میرم حموم و تا آخرش 3 بار میرم  خاک تو سرم 

لایک نکنید😬