2777
2789
عنوان

اختلاف با بچه ها

48 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ..ما دیروز باغ یکی از دوستامون دعوت بودیم و رفتیم ...دوستم یه خانواده دیگه ای رو هم دعوت کرده بود که دوتا بچه همسن بچه من داشتن ..ازون اول تا آخر بچه مهمونه با بچه من کامل میکرد و می‌گفت همه ما از تو متنفریم یا مدام ادای بچمو درمی‌آورد ..یکدفعه هم محکم زدش که بچم گوشش قرمز شد....ما تو شک بودیم از رفتارهای این بچه به نظرتون چیکار باید میکردیم؟؟اینم بگم پدر و مادرش هیچی بهش نمیگفتن فقط اسمشو صدا میزدن

عزیزم 

من کاملا میفهممت 

بنظرم بهترین راه این هست ک اول بچه ی خودت رو قوی کنی منظورم بلحاظ روحی هست و بهش یاد بدی که باید از خودش دفاع کنه و از یسری آدما و بچه ها دوری کنه . و بتونه از تنهایی خودش لذت ببره . اعتماد بنفس واسه بچه ها غوغا میکنه . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریع جمع میکردم میرفتم والا بچم حرف بشنوه کتکم بخوره ننه بابای بچه هم نگاش کنن چیزی بهش نگن 

اتفاقا اومدیم این کار رو بکنیم ...ولی بچه خودم اینقدر گریه و التماس کرد دوست داشت با دوست خودش که صاحب ویلا بودن بازی کنه ...ولی این توله سگ نمیزاشت

عزیزم  من کاملا میفهممت  بنظرم بهترین راه این هست ک اول بچه ی خودت رو قوی کنی منظورم بلح ...

کاملا موافقم ...می‌خوام کلاس رزمی ثبت نامش کنم ..یکم دل و جرات پیدا کنه و از کسی ترس نداشته باشه 

اتفاقا اومدیم این کار رو بکنیم ...ولی بچه خودم اینقدر گریه و التماس کرد دوست داشت با دوست خودش که صا ...

متاسفانه بچه های بی ادب فقط باید مادر پدرش کنترل کنن ولی نمیکنن گستاخ میشن تو جمع های اینطوری باید دخترتون اعتماد به نفس بالا داشته باشه اون بچه دوستتون هم محل این بی ادبه نمی داد تا اخلاق درست میشد والا مادر پدرشون فقط پس انداختن

متاسفانه بچه های بی ادب فقط باید مادر پدرش کنترل کنن ولی نمیکنن گستاخ میشن تو جمع های اینطوری باید د ...

اصلا از دیروز تا الان حالمون گرفته شده ...متاسفانه اون دوستش هم دو طرف رو میخواد داشته باشه ...چه بسا بیشتر به اونا متمایل بود و هیچ عکس العملی نشون نمیداد ...بچه منم مدام به منو باباش غر میزد ...یعنی تو برزخی بودم خدا می‌دونه ..نمی‌دونستم چیکار کنم ..

اصلا از دیروز تا الان حالمون گرفته شده ...متاسفانه اون دوستش هم دو طرف رو میخواد داشته باشه ...چه بس ...

سعی کنید نرین تو این جمع ها یا اون خانواده بودن تو خونه با دخترتون صحبت کنید جلو این جور قلدری ها محکم باشه این بچه قلدرا ترسو یبار ازش حساب ببره تمامه نمیگم بزنن همین یبار بگه تو هیچ کس نیستی بهم زور بگی یا محلش نزاره شما هم به اون قلدره بگین عزیزم هیچ کس با قلدری بجایی نرسیده خانوادش بفهمنن چی تربیت کردن وای منم حرصی شدم 

سعی کنید نرین تو این جمع ها یا اون خانواده بودن تو خونه با دخترتون صحبت کنید جلو این جور قلدری ها مح ...

آخه ما اصلا ارتباطی با اون خانواده نداریم ...ولی دوستای خودمون هم خیلی تحت تاثیرشون بودن ...سکوت کرده بودن...