2777
2789
عنوان

خط چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست
دیروز رفتم تتو کردم 😁

هزینش چقد شد عزیزم 🤔🤔🤔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

من اولا ک شروع کردم ب خط چشم کشیدن ، چشممو میبستم و میکشیدم.. تا کنار ابروم سیاه میشد😂 بعدش فهمید ...

😢🤣🤣🤣🤣من  هم  یکیو خوب میکنم اون کیه خراب میشه🥺🥺🙁🙁🙁🖤🖤

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شابلون گربه ای دارم با اون میکشم

شابلون چیه میشه عکسشو بفرستی 🤔🤔

۹۰۰

مثلا میشه خیلی کم رنگ تتو کنه  تا چند وقت میمونه تتو 

میخوام تتو کنم ولی خیلی کم رنگ که بابام نفهمه که تتو کردم 

❤️

مثلا میشه خیلی کم رنگ تتو کنه  تا چند وقت میمونه تتو  میخوام تتو کنم ولی خیلی کم رنگ که ب ...

خودتم بخوای پررنگم مثلا بشع نمیشه چون بعد از چند وقت رنگش خیلی کم رنگ میشه 

من ۷سال پیش زده بودم رفتم ترمیم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

خودتم بخوای پررنگم مثلا بشع نمیشه چون بعد از چند وقت رنگش خیلی کم رنگ میشه  من ۷سال پیش زده بو ...

یعنی بگم کم رنگ تتو کن نمیشه 🤔🤔🤔

خودتم بخوای پررنگم مثلا بشع نمیشه چون بعد از چند وقت رنگش خیلی کم رنگ میشه  من ۷سال پیش زده بو ...

چقد خوب هفت سال 

مثلا میشه خیلی کم رنگ تتو کنه  تا چند وقت میمونه تتو  میخوام تتو کنم ولی خیلی کم رنگ که ب ...

بن مژه بزن

اونجوری بابات متوجه نمیشه

خودش به مرور کم رنگ میشه

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫
بن مژه بزن اونجوری بابات متوجه نمیشه خودش به مرور کم رنگ میشه

باشه مرسی❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 

این خط چشمه میتونی بگییه خط باریک برات بکشه فقط

اها مرسی عزیزم ❤️❤️❤️