2777
2789
عنوان

ایفون 6

197 بازدید | 13 پست

بچه ها من گوشیم شکست الان گوشی ندارم ب نظرتون ایفون 6s خوبه 64گیگش فقط واسه واتساپ و وب گردی و تماس اینا 

ایفون 5s تمیز هم پیدا کردم 

بودجه م حدود ۴تومنه 

تبلت سامسونگ a s2

و a7 و a2016 هم پیدا کردم 

لطفا نگید گوشیه سامسونگ و شیاؤمی ک بیزارم ازشون ولی تبلتاش رو خوشم اومد 

حالا کدوم ؟؟

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این شرایط فی.لتر نصب برنامه از اپل استور خیلییی دنگ و فنگ داره حتی همین قضیه اپل ایدی ساختن فقط خواستم این نکته ها رو بهت بگم

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
تو این شرایط فی.لتر نصب برنامه از اپل استور خیلییی دنگ و فنگ داره حتی همین قضیه اپل ایدی ساختن فقط خ ...

اره اما اگر ببرم بیرون هم.نمیتونن بریزن

اره اما اگر ببرم بیرون هم.نمیتونن بریزن

کلا برنامه های ایفون فقط باید از اپل استور دانلود بشن که فی.لتر کردن از سیبچه ایرانی هم میشه ولی خب اون نیاز به خرید اشتراک داره و رایگان نیس و اینکه سرعت نت هم  واقعا افتضاست😑 ساخت اپل ایدیم بماند🤦‍♀️

کلا برنامه های ایفون فقط باید از اپل استور دانلود بشن که فی.لتر کردن از سیبچه ایرانی هم میشه ولی خب ...

یعنی نخرم , پس چیکار کنم تبلت سامسونگ بگیرم 8اینچه

یعنی نخرم , پس چیکار کنم تبلت سامسونگ بگیرم 8اینچه

فعلا عجله نکن من برادرم تو کار نرم افزاره گوشیه صبح ازش میپرسم بعد همینجا بهت خبر میدم

فعلا عجله نکن من برادرم تو کار نرم افزاره گوشیه صبح ازش میپرسم بعد همینجا بهت خبر میدم

گوشی ندارم گوشی شوهرم.دستمه اونم فقط اخرشب یه ساعت

من ۷ داشتم فروختم‌۳ دو هفتع پیش بببن اینا دیگع اپدیت نمیشه اگر میتونی ۸ بگیر

پولم نمیرسه ۶اس هم یعنی خوب نیس من زیاد واسه ب روز بودن نمیخوام برنامه هم فقط واتساپ میخوام