2777
2789
عنوان

جامعه خراب 💔

467 بازدید | 16 پست

من ۳۱ سالمه و مجرد 

واقعا یه چیزایی میشنوم ، اصلا ادم میخواد شاخ دراره 

اخه سواستفاده از خانم زیاد شده 

من ادم سختگیری هستم و زیاد به کسی اعتماد نمیکنم 

ولی جامعه افتضاح شده چون چیزای عجیب غریب میبینم و میشنوم 

فقط از خدا یه همسر خوب مهربون اقا دلسوز حمایتگر که دست به دهنش برسه میخوام 

ولله ادم میترسه 

بعضی موقع ها چیزایی میشنوم 

خدا اخر و عاقبت همه مون خصوصا مجردا به خیر کنه 

انشالله 

هرکی تونست برای ازدواج موفق منم دعا کنه 💔💔💔

۳۱ سالمه ظاهر و باطنم خوبه 

گیسو هستم 

(چه دعایی بالاتر از اینکه گیر ادمای خوب روزگار بیافتیم )

🌱🤲

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

باطنت خوبه ،ظاهرتم( اگر نیست) خوب کن(یا اگر هست) خوبتر کن که اون ادم خوب بتونه بین جمعیت تشخیصت بده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باطنت خوبه ،ظاهرتم( اگر نیست) خوب کن(یا اگر هست) خوبتر کن که اون ادم خوب بتونه بین جمعیت تشخیصت بده& ...

بله درسته 

ولی توی تاپیکم گفتم هم ظاهر خوبه هم باطنم 

توکل بر خدا 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بله درسته  ولی توی تاپیکم گفتم هم ظاهر خوبه هم باطنم  توکل بر خدا

توکل به خدا، چله ی ایت الله حق شناس 

توسل به حضرت زهرا 

و نماز جعفر طیار 

از اینا هم. کمک بگیرید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️