2777
2789
عنوان

امروز شوهرم بهم گفت چاق شدی

690 بازدید | 20 پست

من کلا خوشم نمیاد از ریش شوهرم همیشه ریششو میزنه چون من دوست ندارم الان یه مدته گذاشته ریشش بلند شده من بهش گفتم عزیزم ریشتو بزنی خیلی بهتره وقتی ریش میزاری یه خورده نامرتب به نظر میرسی همین دیگه چیزی نگفتم اونم گفت باشه فردا میزنم

بعد امشب اومده به من میگه احساس میکنم چاق شدی😐در صورتی که من دقیقا همونم که بودم اضافه نکردم

منم گفتم من وزن اضافه نکردم میگهه نههه من نگفتم چاق گفتم تپل شدی

نمبدونم زورش میاد بهش میگم ریشتو بزن میخواد تلافی کنه میاد میگه چاق شدی😂😂😂😂

به نظرتون من زیادی حساسم یا چی

چون ناراحت شدم اینجوری گفت یا منم میگم ریشتو بزن حرف درستی نیست؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

چقدر بزرگش ميكنيد موضوعاتو برگاام😅🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که شوهرم بهم میگه پاندای کونگ فو کار  محل نده تا بسوزه  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
و منی که شوهرم بهم میگه پاندای کونگ فو کار   محل نده تا بسوزه    

عزیزززززم😂😂😂😂😂نه آخه اصلا چاق نیستم من تازه فکر میکنم لاغر هم هستم نمیدونم از کجاش درآورد

منم گتفیه یه چی بگم بهش سریع تلافی میکنه مثلا گفتم عزیزم یکم شکمت صاف تر شه قشنگ تر میشی برا سلامتیتم خوبه اونم به من گف تو هم لاغر تر شی بهتر میشی در صورتیکه ۵۲ کیلوام🤣🤣🤣تلافی میکنن یا همون موقع یا یکم بعد تر

عزیزززززم😂😂😂😂😂نه آخه اصلا چاق نیستم من تازه فکر میکنم لاغر هم هستم نمیدونم از کجاش درآورد

قصدشون تخریب اعتماد به نفس مااااااا

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
منم گتفیه یه چی بگم بهش سریع تلافی میکنه مثلا گفتم عزیزم یکم شکمت صاف تر شه قشنگ تر میشی برا سلامتیت ...

دقیقاااا پس همشون همینن😂😂😂😂

ولی خب حرفی میزنه در این خصوص ها تو روحیم اثر میزاره گفتم فردا میرم باشگاه گفت نه شوخی کردم گفتم غلط کردی😂😂😂😂😂

دقیقاااا پس همشون همینن😂😂😂😂 ولی خب حرفی میزنه در این خصوص ها تو روحیم اثر میزاره گفتم فردا میرم ...

اره کلا همینن تلافی میکنن خیلیییییی ناز دارن باید خیلییییی با دقت یه چیزیو بگی که ناراحت نشن با قربون صدقه و غیر مستقیم

لذت میبرن لعنتی ها از اینکارا

بدونن مهمه دیگه حسابی میتازوننن فقط عکس العمل نشون ندین