2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 43 پست
همین بود شاید حتی یکم بیشتر دو سه ماهی بود...

ماساژ دادین یا چیزی تزریق کردین؟ ب من نگف ماساژ بده

همش تو فکر تزریق کورتون یا فیلرم امیدی ندارم خوب شه

منم پارسال عمل کردم بینیم قوز داشت کامل برداشت ۹ ماه ک گذشت اتفاقی دست زدم حس کردم یه سمت بینیم سفت ...

دکتر به من هیچی نمیگ همش حرف حاشیه ای میزنه و میگ صبر کن ولی روز ب روز داره بدتر میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر به من هیچی نمیگ همش حرف حاشیه ای میزنه و میگ صبر کن ولی روز ب روز داره بدتر میشه

شاید داره از گندش فرار میکنه ولی خب یه کم تحمل کن ببین چی میشه

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
ماساژ دادین یا چیزی تزریق کردین؟ ب من نگف ماساژ بده همش تو فکر تزریق کورتون یا فیلرم امیدی ندارم خو ...

منم خیلی به کورتون فکر میکردم .دکترم میگف صبر کن وقتش که بشه تزریق میکنم...یکم ماساژ داد بعدم چسب بعدش خوب شد😇

واي دقيقااااااا مشكله منه☹️☹️☹️☹️

من الان ٨. ماهه عمل كردم ولي از بين نرفته ماله من يك طرفش اينطوره و دست ميزنم سفته كاملا البته من قوز داشت بينيم دكترم فقط ميگه صبر كن صبر كن حتي تا الان راضي به زدن كورتونم نشده وقتي ماساژش ميده ميره داخل ولي باز بيرون مياد اوايل انقد رو مخم بود كه داشتم ديوانه ميشدم اما الان خودمو راضي كردم كه صب كنم...

شاید داره از گندش فرار میکنه ولی خب یه کم تحمل کن ببین چی میشه

چند نفر از اطرافیانم پیشش عمل کرده بودن عالی شده بود، هیچکدوم مشکل منو نداشتن حالا بینی من ک قوز نداشت الان ی قوز درآورده بینیم دو برابر شده و زشت🥲

منم خیلی به کورتون فکر میکردم .دکترم میگف صبر کن وقتش که بشه تزریق میکنم...یکم ماساژ داد بعدم چسب بع ...

همین اندازه بود؟ نگرانی من بابت اینه که خیلی زیاده

چقد زمان برد خوب شه؟

دکتر من میگ ماساژم نده 

چند نفر از اطرافیانم پیشش عمل کرده بودن عالی شده بود، هیچکدوم مشکل منو نداشتن حالا بینی من ک قوز ندا ...

عمل بینی کاملا ریسک هس یکی خوب درمیاد یکی بد

کاملا شانسیه

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
واي دقيقااااااا مشكله منه☹️☹️☹️☹️ من الان ٨. ماهه عمل كردم ولي از بين نرفته ماله من يك طرفش اينطوره ...

برای من نمیره داخل کاملا سفته

وای ۸ ماه، انقد گفتم بینی بزرگ باشه ولی قوز نداشته باشه ک بعد عمل قوز درآوردم/:

حالا بینیم بزرگم نبود مرض داشتم عمل کردم🤦‍♀️

برای من نمیره داخل کاملا سفته وای ۸ ماه، انقد گفتم بینی بزرگ باشه ولی قوز نداشته باشه ک بعد عمل قوز ...

اونجوري با دست كه نميره تو دكتر چنان فشارش ميده كه اشكم درمياد و ميگه چيزي كه با ماساژ كمتر ميشه ورمه ديگه نميدونم راست ميگه يا نه🤷‍♀️

اونجوري با دست كه نميره تو دكتر چنان فشارش ميده كه اشكم درمياد و ميگه چيزي كه با ماساژ كمتر ميشه ورم ...

برای من دست نزده بهش میگ حساسی سریع چسب و میزنه روش ولی خیلییی بزرگه، مطبشم جای شلوغیه فردا میخواستم برم ترسیدم پشیمون شدم نمیدونم کی برم نشون بدم😭

این مدته ام همش کنسل کردم ترسیدم برم

برای من دست نزده بهش میگ حساسی سریع چسب و میزنه روش ولی خیلییی بزرگه، مطبشم جای شلوغیه فردا میخواستم ...

از چي ترسيدي؟؟ من متوجه شدم كه قسمت استخواني بيني ورمش ديرتر ميخوابه مخصوصا اگه دكتر كار بيشتري روش انجام داده باشه فعلا چاره اي جز صبر نيست

از چي ترسيدي؟؟ من متوجه شدم كه قسمت استخواني بيني ورمش ديرتر ميخوابه مخصوصا اگه دكتر كار بيشتري روش ...

از اینکه این مدته همش اونجا شلوغ بوده کسی بهم بخوره، آژانسم گیرم نمیاد باید با مترو برم میترسم

امیدوارم اینجوری باشه دیگ افتاد چهارشنبه اونروز میرم به دکتر میگم ممنون عزیز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز